AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Η ευχή του πιλότου και τα “πηγαδάκια” στο αεροπλάνο

[ad_1]

Το Gazzetta σας βάζει μέσα στην πτήση του Παναθηναϊκού για το Καστεγιον όπου θα αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστή του Europa League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΥΚΟΝΙΟΥ

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε στις 10:00 το πρωί για το Καστεγιόν, μία περιοχή όμορη του Βιγιαρεάλ, όπου θα αντιμετωπίσει το “κίτρινο υποβρύχιο” για την 5η αγωνιστή των ομίλων του Europa League. Σ’ αυτό το ματς οι ” πράσινοι” θα παίξουν τα… ρέστα τους για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αποστολή του “τριφυλλιού” έφτασε στο “Ελ.Βενιζέλος” και μπήκε από διαφορετική είσοδο από την κανονική των αφίξεων για λόγους ασφαλείας, αφού την ίδια μέρα αναχωρούσαν τόσο η αποστολή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο όσο και φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Το αεροπλάνο αναχώρησε γύρω στις 10:00 όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο πιλότος πήρε τον λόγο κι αφού τελείωσε με τα… διαδικαστικά, έκλεισε το καλοσώρισμά του ευχόμενος στην ομάδα να γυρίσει με τη νίκη την Ελλάδα.

Η πτήση κράτησε τρεις ώρες και δέκα λεπτά. Η δεύτερη μεγαλύτερη που έχει κάνει φέτος η ομάδα μετά το ταξίδι στην Μπράγκα.

Κατά τη διάρκειά της δεν ήταν λίγοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που επέλεξα να ξεκουραστούν ρίχνοντας έναν μικρό υπνάκο ενώ άλλοι σχημάτισαν μικρά… πηγαδάκια, με τον Τιν Γεντβάι να είναι εκείνος που έκανε την αρχή, αφού σηκώθηκε πρώτος από το κάθισμά του και άρχισε να κουβεντιάζει με τον Φώτη Ιωαννίδη. Την σκυτάλη πήρε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς κι έπειτα άρχισαν να κινητοποιούνται σιγά σιγά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” με το κλίμα να είναι αρκετά καλό.

Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να περάσουν μέρος της πτήσης βλέποντας σειρές ή ταινίες, παίζοντας διάφορα παιχνίδια στο κινητό ή το τάμπλετ, ή και ακούγοντας μουσική, όπως οι Βέρμπιτς και Τσέριν.

Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι πιο… πολυπράγμονες, όπως ο Σένκεφελντ, που ναι μεν είχε το ένα ακουστικό για να ακούει μουσική, αλλά ταυτόχρονα δεν έχανε την ευκαιρία να μπει στις συζητήσεις που γίνονταν γύρω του.

[ad_2]

Source link

Related posts

Σάκκαρη – Σεγκουέλ 2-0: Στο ρελαντί έκανε την… μισή δουλειά για την Ελλάδα η Μαρία

Καραλής: «”Xέστηκα” πάνω μου, η αλήθεια είναι»

Φλικ: Προτιμά την Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν

Αφήστε ένα σχόλιο