AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός: Η Σταμολάμπρου που «βρήκε το χαμόγελό της» και η Τζόουνς που θέλει 40άρα με τον Ολυμπιακό

[ad_1]

«Θα ήταν τρελό να βάλω 40 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό!»

– Είσαι διαδραστική με το κοινό την ώρα του αγώνα;

Τζόουνς: «Ω ναι! Ζω γι’ αυτό! Όταν παίζεις επαγγελματικό μπάσκετ έχει να κάνει και με το θέαμα. Με την διασκέδαση. Και όταν θέλεις να περάσει καλά ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, αυτομάτως γίνεσαι και εσύ ‘ένα’ μαζί τους. Επικοινωνείς.»

– Ναι αλλά στην Ελλάδα δεν το βλέπουν ως show. Θέλουν πάση θυσία τη νίκη σε αυτά τα ντέρμπι.

Τζόουνς: «Ναι, ναι το ξέρω. Προσωπικά μιλώντας, λατρεύω να παίζω σε τόσο μεγάλα ματς…Μου βγάζουν έναν άλλον εαυτό. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Μπορώ να πω ότι θα είναι ένα φανταστικό Σάββατο! Πραγματικά ανυπομονώ!»

– Να περιμένουμε ρεκόρ καριέρας;

Τζόουνς: «Είχα πετύχει 39 πέρσι στο Ισραήλ. Φαντάζεσαι να βάλω 40 στον Ολυμπιακό; Πω θα είναι ΤΡΕΛΟ! (Γέλια)».

– Για εσένα Άννα-Νίκη πως θα είναι το ντέρμπι; Πώς το φαντάζεσαι;

Σταμολάμπρου: «Πάντα αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα. Πολύ δύσκολο να έρθεις στην έδρα του Παναθηναϊκού. Και υπήρχαν ακρότητες τις οποίες είχα ζήσει στο αντίπαλο δέος. Θέλουμε να τα αποφύγουμε όλα αυτά. Είτε βρίσκομαι από τη μία πλευρά, είτε από την άλλη. Μπάσκετ είναι παιδιά. Είναι ένα παιχνίδι και δεν πρέπει να ξεφύγουν τα πράγματα. Σίγουρα τελείως διαφορετικό να έρχομαι σαν αντίπαλος και τελείως διαφορετικό να είσαι παίκτρια της ομάδας. Ανυπομονώ.»

– Όπως θα γνωρίζεις, οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν πολλά από εσένα. Ειδικά στο ντέρμπι. Σε αγχώνει αυτό;

Σταμολάμπρου: «Όχι. Θα έλεγα ότι μου δίνει κίνητρο. Είναι γνώριμη η ομάδα του Ολυμπιακού για εμένα. Τα ξέρω τα κορίτσια. Δεν με αγχώνει αυτό απλά θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ προκειμένου να κερδίσουμε. Να κάνω ό,τι μου ζητήσει η κόουτς. Να σκοράρω; Να παίξω άμυνα; Το θέμα είναι να νικήσει η ομάδα και όχι τι θα κάνει η Σταμολάμπρου απέναντι στον Ολυμπιακό ή τι έκανε για παράδειγμα ο Σλούκας απέναντι στον Ολυμπιακό στο ματς ματς που έγινε στο ΣΕΦ. Κέρδισε ο Παναθηναϊκός και αυτό έκανε τη διαφορά στους φίλους της ομάδας».

– Υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων;

Σταμολάμπρου: «Θα έλεγα ότι είναι κοντά. Σίγουρα δεν υπάρχει φαβορί. Το παιχνίδι είναι 50-50. Όποιος βρεθεί σε καλύτερη ημέρα και μπορέσει να διαχειριστεί αυτήν την πίεση του ντέρμπι και των οπαδών θα έχει και το προβάδισμα για να φτάσει στη νίκη. Εμείς επειδή θα θέλουμε να τους δώσουμε χαρά που θα γεμίσουν και το γήπεδο , ο Ολυμπιακός να μπορέσει να ανταποκριθεί στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί».

– Το ντέρμπι στο ΣΕΦ το είδατε;

Τζόουνς: «Ναι το είδα. Με το που γύρισα από την προπόνηση το είδα. Ήταν ένα πολύ καλό ματς και πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά τα αγόρια μας έκαναν αυτό που έπρεπε και έφυγαν με τη νίκη. Πρέπει εμείς να ακολουθήσουμε τα χνάρια τους και να φτάσουμε στη δική μας νίκη. Θα είναι εκπληκτικό να κερδίσουμε και εμείς!»

Σταμολάμπρου: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν ομάδα, έβαλε δύσκολα σουτ και είχε τον Ντίνο Μήτογλου σε εξαιρετική κατάσταση και φάνηκε πόσο είχε λείψει από τα δύο προηγούμενα ντέρμπι. Οπότε έκανε την διαφορά. Είχε πολλούς παίκτες σε καλή βραδιά όπως ο Γκάι, ο Γκραντ, ο Σλούκας μοίρασε ασίστ και ήταν εκεί όταν έπρεπε. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν».

– Πώς είναι για εσάς να αντιμετωπίζετε τον οπαδισμό στα γήπεδα;

Σταμολάμπρου: «Εξαρτάται από την προσωπικότητα της καθεμίας. Μου έχει τύχει και εμένα να με βρίσουν και να δεχτώ διάφορα. Πλέον έχω φτάσει σε μια ηλικία και σε μια ωριμότητα που δεν δίνω σημασία. Από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν. Τα φιλτράρω και είναι σαν να μην τα ακούω».

[ad_2]

Source link

Related posts

Παναιτωλικός, μεταγραφές: Στην εξίσωση ο ακραίος μπακ Λέτσιακς σύμφωνα με τους Κύπριους (vid)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Βραδινό το πρώτο ματς του Κυπέλλου

ΕΛΑΣ: 45 νέα περιπολικά και ραντάρ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Αφήστε ένα σχόλιο