AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναθηναϊκός, Λεσόρ: Επέστρεψε υποβασταζόμενος από το Μιλάνο και πηγαίνει για εξετάσεις

[ad_1]

Η αγωνία για τον Ματίας Λεσόρ συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό, μιας και ο Γάλλος σέντερ θα υποβληθεί σήμερα (23/12) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε. Αποστολή στο Μιλάνο: Γιώργος Κούβαρης

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το ταξίδι του σε Μόντε Κάρλο και Μιλάνο με δύο νίκες στο σακούλι. Ωστόσο τη δεύτερη δεν μπορεί να τη χαρεί τόσο πολύ, μιας και ο Ματίας Λεσόρ κουβάλησε έναν τραυματισμό.

Το άσχημο πέσιμο με τη μέση του, τον ανάγκασε να αποχωρήσει λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τους Ιταλούς. Ο Γάλλος σέντερ επέστρεψε μαζί με την αποστολή από το Μιλάνο, όντας υποβασταζόμενος, μιας και ο πόνος δεν είχε υποχωρήσει.

Φυσικά το ιατρικό τιμ και άπαντες στον Παναθηναϊκό έχουν σπεύσει πάνω του, με τον Λεσόρ να κάνει σήμερα Σάββατο (23/12) εξετάσεις ώστε να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Οι «πράσινοι» μπαίνουν πλέον σε ρυθμό Basket League, καθώς αντιμετωπίζουν την Κυριακή (24/12 – 20:15) τον Προμηθέα στην Πάτρα, σε ένα από τα απαιτητικά ματς του πρωταθλήματος.


[ad_2]

Source link

Related posts

Ράσταβατς: «Ο διαιτητής σφύριξε εις βάρος μας»

Δίωξη στον γιο του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για φοροδιαφυγή

Euroleague: Κοινή ανακοίνωση αθλητών, διαιτητών και προπονητών για τη ρατσιστική επίθεση στο ΣΕΦ

Αφήστε ένα σχόλιο