AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Παναιτωλικός: Δεν παίρνει εισιτήρια στην Καισαριανή – Τι απάντησε η Κηφισιά

[ad_1]

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός κατέθεσε την Τρίτη 9 Απριλίου και δεύτερο αίτημα για εισιτήρια στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out της Super League 1 με αντίπαλο την Κηφισιά, το Σάββατο 13 Απριλίου (20:00) όμως οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν εκ νέου.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην απάντηση που έδωσε η ΠΑΕ των βορείων προαστίων της Αθήνας σε αυτή του Αγρινίου, «η απόφαση έχει παρθεί πριν την έναρξη των playouts για όλους τους αγώνες».

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στη συνέχεια της σχετικής απάντησης, «είναι ειλημμένη και ουδεμία σχέση έχει να κάνει συγκεκριμένα με την ομάδα του Παναιτωλικού και τους φιλάθλους του, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα και με χαρά φιλοξενήσαμε στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».

Με λίγα λόγια, με τα δεδομένα να έχουν ως εξής την δεδομένη στιγμή, η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν θα πάρει εισιτήρια για τον «τελικό» με την Κηφισιά, μετά την τελευταία άρνηση των γηπεδούχων.

 agriniara.gr

Related posts

Τριπλή η χαρά σήμερα του Δημάρχου Αγρινίου!!

aitoloakarnanianews

Ο Μητροπολίτης σε μαθητικές εκδηλώσεις σε Μεσολόγγι & Αγρίνιο για την 25ης Μαρτίου

aitoloakarnanianews

Με ευρύτατη πλειοψηφία ο Γεώργιος Τελώνης ανανέωσε τη θητεία του ως Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο