AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παναιτωλικός: Ο Χατζηθεοδωρίδης είναι «μεταγραφή» Πετράκη (vids)

[ad_1]

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης επέστρεψε από την… εξέδρα, μπήκε στην αγωνιστική «εξίσωση» του Παναιτωλικού και… άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιάννης Πετράκης.

Ηταν 8 του περασμένου Οκτωβρίου όταν ο Παναιτωλικός… επισημοποίησε την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και εκείνος μπήκε στην αγωνιστική του «εξίσωση». Τι; Οχι; Μισό λεπτό. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός πήγε το καλοκαίρι του 2022 στο Αγρίνιο, σωστό, αλλά από το περασμένο και μέχρι την άνωθεν ημερομμηνία είχαμε… ξεχάσει πως συνεχίζει στα «καναρίνια», αφού βρίσκονταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Η έλευση του Γιάννη Πετράκη όμως τον ενεργοποίησε εκ νέου και έκτοτε όχι μόνο τον είδαμε και στα επτά παιχνίδια με τον 64χρονο κόουτς στον πάγκο, αλλά και παρουσιάζεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Μάλιστα στο πρόσφατο 3-0 επί της Κηφισιάς ήταν εκ των κορυφαίων αν όχι ο MVP και αυτόματα μπορεί να λογιστεί για το club ως μεταγραφή από το… παράθυρο. Από το «ψυγείο» όπου και βρίσκονταν μπήκε «ζεστός» και μάλιστα αποτυπώνεται πως όσο περισσότερο ρυθμό παίρνει, τόσο και βελτιώνεται περαιτέρω.

Συν τοις άλλοις μας «συστήνεται» σε μία θέση που ναι μεν και στο παρελθόν έπαιξε ορισμένες φορές αλλά δεν λογίζεται ως η κλασική του ή έστω εκείνη που τον έχουμε συνηθίσει περισσότερο από όταν και έκανε τα πρώτα του βήματα στον Παναθηναϊκό, εκείνη του εσωτερικού χαφ. Οι περισσότερες εμφανίσεις του με το «τριφύλλι» όπως και οι περσινές του στους «κυανοκίτρινους» ήταν στην αριστερή γραμμή – κυρίως ως μπακ – όμως επί του παρόντος «μονιμοποιήθηκε» στον άξονα και μάλιστα δείχνει πως ανταποκρίνεται άριστα.

Box to box δηλαδή, έχοντας συνήθως τον Πέρες στο «6» και τον Χουάνπι από την άλλη πλευρά σε ποιο δημιουργικό ρόλο, ο Χατζηθεοδωρίδης… άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά.

Πατά περιοχή και στον αγώνα του Φαλήρου άνοιξε λογαριασμό με την «κυανοκίτρινη» φανέλα όταν και βρήκε δίχτυα κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κηφισιά απώλεσε δύο «καθαρές» ευκαιρίες. Βασικά για να είμαστε σωστοί ο γκολκίπερ Ανανγωστόπουλος και οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν του… επέτρεψαν να σκοράρει και έτσι στις λεπτομέρειες δεν ντουμπλάρισε τα προσωπικά του τέρματά.

Παίρνει πρωτοβουλίες, έχει ήδη βγάλει επτά τελικές και ντουμπλάρει τον Τορεχόν στην πλευρά.

Αλλωστε από δική του πρώτη κίνηση στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ήρθε το Σάββατο το 2-0 του Φ. Ντουάρτε, όπου ύστερα ο Αργεντινός μπακ έδωσε την ασίστ στον Πορτογάλο συμπαίκτη του.

Η ουσία είναι πως ο Πετράκης έβγαλε έναν παίκτη από τη «ναφθαλίνη» και εκείνος τον δικαίωσε, με το σχετικό credit να αποκτά μεγαλύτερη αξία επειδή αυτό συνέβη παρότι τον χρησιμοποιεί στη μη κλασική/χαρακτηριστική του, όπως θέλετε πείτε το, θέση.

Μέχρι και εκείνη την ημέρα, πρώτη Κυριακή των πρόσφατων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, ο Χατζηθεοδωρίδης δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό σε κάποιο φετινό ματς του Παναιτωλικού αλλά έκτοτε χαρακτηρίζεται κομβικός. Αυτό από μόνο τους «λέει» πολλά.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης το 2023/24

Αγώνες:: 7
Λεπτά: 477′
Τελικές: 7
Γκολ: 1

[ad_2]

Source link

Related posts

Κύπελλο Γερμανίας: Ο Τζόλης έβαλε το νικητήριο πέναλτι στην πρόκριση της Φορτούνα επί της Ζανκτ Πάουλι του Σάλιακα

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Ξέφρενο πάρτι μεταξύ οπαδών και παικτών (vid)

Μακάμπι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπόλντγουιν μία εβδομάδα πριν τον Ολυμπιακό

Αφήστε ένα σχόλιο