AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Παντρεύονται σήμερα Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ – Στην Ελλάδα το γαμήλιο γλέντι


Σήμερα γάμος γίνεται στη Νέα Υόρκη, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Το ζευγάρι είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και ήρθε τώρα η ώρα να γίνει και ο πολιτικός γάμος. Μάλιστα, αυτός είναι και ο σημαντικός λόγος που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ταξίδεψε στην Αμερική εν μέσω αυτοδιοικητικών εκλογών, προκαλώντας αρνητική εντύπωση για το ταξίδι. Ωστόσο, να που κρυβόταν ένας σοβαρός λόγος, αυτός του γάμου του, τον οποίο ανακοίνωσε ο ίδιος την Τετάρτη (18/10) στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο γάμος θα γίνει στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, ενώ όπως αποκάλυψε  η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, το καλοκαίρι θα γίνει το γλέντι του γάμου και στην Ελλάδα, σε κάποια παραμεθόρια περιοχή.

Η επιθυμία να αποκτήσουν δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας

Πριν λίγο καιρό, ο Στέφανος Κασσελάκης ως καλεσμένος στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, “Πρωταγωνιστές”. είχε μιλήσει για τον σύντροφό του. Και μεταξύ άλλων είχε εξομολογηθεί τα σχέδιά τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά», είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας όμως αντιδράσεις για την επιλογή της παρένθετης μητρότητας, αλλά και του φύλου.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει για τον Τάιλερ με όμορφα λόγια, τονίζοντας πως είναι ένα παιδί με “χρυσή” καρδιά.

«Ο Τάιλερ μού έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση, το πώς μιλούσε στους ασθενείς που ήταν στις ΜΕΘ και ήταν σε κώμα, γιατί είπε ότι μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Και όντως μια ασθενής ξύπνησε και είπε θυμάμαι τα πάντα που μου έλεγε και έγραψε ένα βιβλίο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου», είχε δηλώσει.

Διαβάστε επίσης

Το στρίψιμο της βίδας Reloaded: Επιστρέφει το ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Μάριου Ιορδάνου

«Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού»: Η νέα ταινία του Σκορσέζε καταπιάνεται με ένα σκοτεινό κεφάλαιο της αμερικανικής ιστορίας

Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Ποιος μου υπογράφει ότι ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι μεγαλώνει ένα ευτυχισμένο παιδί;”


Source link

Related posts

EL – Η Κέιτ Μίντλετον ζητά συγνώμη για τη φωτογραφία που έχει προκαλέσει σάλο

«Πιάσε ένα φρέσκο ψάρι»! Το πιο άπαιχτο ΒΙΝΤΕΟ με φώκια

Εριέττα Κούρκουλου για οσα γράφονται για την Kate Middleton: “Απλά ντροπή

Αφήστε ένα σχόλιο