AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Παντρεύτηκαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα


Τις ζωές τους ένωσαν η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι σε στενό, οικογενειακό κύκλο.

Το ζευγάρι λίγο πριν υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν θρησκευτικό γάμο στον Άγιο Γεώργιο, στο Καβούρι ενώ την αποκάλυψη του γάμου τους την έκανε ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, σύζυγος του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού μετά τον γάμο τους και ο Κώστας Σόμμερ ένα κοινό τους στιγμιότυπο μέσα από την εκκλησία.

Ο πρώτος χορός και η έκπληξη της νύφης

Το ζευγάρι έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο της δεξίωσης και μάλιστα, μπήκαν με το τραγούδι «30-40» από τις Μελιsses.

Όπως είδαμε μέσα από το βίντεο που ανήρτησε η σύζυγος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, η τούρτα ήταν πολύ εντυπωσιακή ενώ φαινόταν και το αρχικό γράμμα του Πύρρου Δήμα.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν η νύφη τραγούδησε live μπροστά στους αγαπημένους της ανθρώπους, ενώ αποκάλυψαν, ότι περιμένουν κοριτσάκι.

Διαβάστε επίσης:

Η Cancer Excercise Specilist Νένα Ανεστοπούλου μέσα από τον δικό της αγώνα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Γιατί το πορσελάνινο μακιγιάζ της Pat McGrath σπάει το διαδίκτυο;


Source link

Related posts

Συγκλονίζει η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα: «Πήγε κι ήρθε»

Ζωή χωρίς απρόοπτα και γάτα στο σπίτι δεν πάνε ποτέ μαζί! vid

Η κόρη του Τσάρλι Σιν διαφημίζει την αυξητική στήθους που έκανε

Αφήστε ένα σχόλιο