AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με τους γνωστούς απόντες και έμφαση στην τακτική ενόψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ

[ad_1]

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για τη ρεβάνς κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την προπόνηση της Τρίτης (12/3) να έχει πολύ τακτική από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με τους γνωστούς απόντες (Έκογνκ, Μιχαηλίδης, Σάστρε) συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Άλι Σαμάτα, δούλεψε μαζί με τους παίκτες του «Δικεφάλου» πάνω στο κομμάτι της τακτικής. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Σ’ ότι αφορά τους τραυματίες ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε στο γήπεδο, ενώ οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

To πρόγραμμα της παραμονής

Την Τετάρτη (13.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 12:15, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Τόμας Κεντζιόρα να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα προπονηθεί στην Τούμπα στις 19:00, με το πρώτο τέταρτο να είναι ανοιχτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της κροατικής ομάδας.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ράσταβατς: «Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα δώρα μας»

Ευρωεκλογές: Με Δήμα, Αυτιά, Πατουλίδου, Μελέτη και Μπελέρη το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (vid)

Το θεϊκό κεμπάπ, η μυστική σάλτσα και ένα θρυλικό καλαμάκι: Τα 5 καλύτερα σουβλάκια στα βόρεια προάστια

Αφήστε ένα σχόλιο