AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ: Στα… δύσκολα ο Λουτσέσκου για την συνέχεια, λύση από τη λίστα Β ενόψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ

[ad_1]

Με την άμυνα του ΠΑΟΚ να θυμίζει… νοσοκομείο ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει λύσεις ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ποιοι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Β του «Δικεφάλου».

Ο τραυματισμός-«παράσημο» του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ από την συμμετοχή του στο πρόσφατο Κύπελλο Εθών Αφρικής με την εθνική Νιγηρίας έχει προκαλέσει αναστάτωση στον ΠΑΟΚ και βάζει «δύσκολα» στον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να τίθεται νοκ άουτ στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό με θλάση στον δεξί δικέφαλο και την επιστροφή του στις προπονήσεις να υπολογίζεται σε 4-5 εβδομάδες, η «ασπρόμαυρη» άμυνα… μπάζει νερά με τόσα πολλά κενά, που υπάρχουν στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, ειδικά, σ’ ότι αφορά τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την κατάσταση υγείας του 30χρονου Νιγηριανού αμυντικού και αναλόγως θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του, το σίγουρο είναι ότι ενόψει των δύο αγώνων με τους Κροάτες θα πάει έχοντας διαθέσιμους μόλις δύο στόπερ (Κουλιεράκης, Κεντζιόρα) από τη λίστα Α και έναν (Παναγιώτου) από τη λίστα Β.

Στις αρχές Φεβρουαρίου οι «ασπρόμαυροι» δήλωσαν τη λίστα Α για τους αγώνες της φάση των «16» συμπεριλαμβάνοντας τους Έκονγκ, Μιχαηλίδη και αφήνοντας εκτός λίστας, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής, τους Νάσμπεργκ, Σάστρε και Ράφα Σοάρες. Όλοι τους αμυντικοί…

Στη λίστα Β που κατατέθηκε στην UEFA και υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης υπάρχουν τα ονόματα των Δημήτρη Μοναστηρλή, Παναγιώτη Παναγιώτου, Βασίλη Γκορντεζιάνι και Στέφανου Τζίμα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Λας Πάλμας – Χετάφε 2-0: Εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους!

Copa Africa: MVP ο Τροστ Εκόνγκ του ΠΑΟΚ

Μπαρτζώκας: «Είπα στους παίκτες πριν το ματς ότι ήθελα να παίξω με τη Μπαρτσελόνα»

Αφήστε ένα σχόλιο