AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ: Ψάχνει έναν Ράχμαν Μπάμπα στα δεξιά!

[ad_1]

Το Gazzetta σκιαγραφεί το τι ακριβώς ψάχνει και θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαριου, Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναζητά κάτι σε… Ράχμαν Μπάμπα στα δεξιά.

Η εικόνα τον Ιούλιο, ποτέ δεν ήταν σοβαρό και αξιόπιστο πρόκριμα για ό,τι μέλλει να συμβεί αργότερα, άλλωστε ο «Δικεφάλος» βούτηξε από πολύ νωρίς φέτος και κολύμπησε με επιτυχία στα… βαθιά νερά της Ευρώπης. Οι προκρίσεις το καλοκαίρι, ήταν η υποχρέωση για τους προϋπάρχοντες. Οι μεταγραφές, ήρθαν πολύ αργότερα. Εξάλλου μεταγραφές, είναι για δύο ή για τέσσερα χρόνια. Όχι για δύο ή για τέσσερα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ θα βγει για χειμωνιάτικα «ψώνια» τον Ιανουάριο αναζητώντας στην ποδοσφαιρική αγορά της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής έναν δεξί μπακ και υπό προϋποθέσεις έναν στόπερ και έναν μεσοεπιθετικό.

Οι «ασπρόμαυροι» παρά τις τέσσερις λύσεις που υπάρχουν, αναζητούν την ποιοτική αναβάθμιση της θέσης του δεξιού μπακ. Επί της ουσίας, όπως λέγεται από τη Μικράς Ασίας, θέλουν να φέρουν στην Τούμπα έναν… δεξιοπόδαρο Μπάμπα Ράχμαν.

Το «σκανάρισμα» των διαθέσιμων λύσεων έχει γίνει από το τμήμα scouting του «Δικεφάλου» και προς τα τέλη του μήνα θα παραδοθεί στον Ραζβάν Λουτσέσκου η λίστα με τους υποψήφιους στόχους προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση από τον Ρουμάνο προπονητή.

Το όνομα του 28χρονου Βραζιλιάνου Γουίλιαμ Ντε Ασεβέντο Φουρτάντο, που κυκλοφόρησε, δεν επιβεβαιώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που λέγεται ότι έχει εντοπίσει άλλες πιο αξιόλογες περιπτώσεις στην αγορά της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

Στον ΠΑΟΚ είναι σίγουροι ότι με έναν «Μπάμπα Ράχμαν» στα δεξιά της άμυνας, η ομάδα θα αλλάξει κατά πολύ. Ποιοτική και όχι ποσοτική αναβάθμιση, ίσως, γίνει και στη θέση του στόπερ, μια υπόθεση που θα απασχολήσει τους ανθρώπους της ομάδας τον Ιανουάριο εάν και εφόσον υπάρξουν αναχωρήσεις στην συγκεκριμένη θέση, ενδεχομένως να γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, αν προχωρήσει το σενάριο δανεισμού του Φιλίπε Σοάρες.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ψαχτεί για ενίσχυση στην επίθεση. Οι «ασπρόμαυροι» παρότι θα χάσουν μέσα στον Ιανουάριο τον Άλι Σαμάτα, λόγω της συμμετοχής του στο Copa Africa με την εθνική Τανζανίας, θεωρούν πως είναι καλλυμένοι με τον Μπράντον Τόμας και περιμένουν σε κάποια φάση να ενεργοποιηθεί και ο Στέφανος Τζίμας.

[ad_2]

Source link

Related posts

EuroLeague: Το Βελιγράδι θέλει να φιλοξενήσει το Final 4

ΣΦ ΠΑΟΚ: Διοργανώνει αιμοδοσία και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στις 17 Νοεμβρίου

Σπανούλης: «Φαινόμασταν σαν μια ομάδα από πιτσιρίκια»

Αφήστε ένα σχόλιο