AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παπαδόπουλος: «Στη Λαμία είμαστε οικογένεια»

[ad_1]

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στη Λαμία, λίγο μετά το 2-2 που απέσπασε από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στη Λαμία στάθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μετά το 2-2 που απέσπασε χθες (20/12) το club από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του, που γύρισε δύο φορές το αποτέλεσμα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δείχνει πόσο καλή ομάδα και πόσο μεγάλη οικογένεια είμαστε. Ο ένας είναι για τον άλλον και βρισκόμαστε κάθε στιγμή μαζί για να ξεπερνάμε τα προβλήματα. Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Πιστεύαμε στο αποτέλεσμα, ήρθαμε προετοιμασμένοι για το ματς. Σίγουρα είχαμε αγώνα πριν δύο μέρες η επιβάρυνση ήταν μεγάλη, αλλά δεν το παρατήσαμε, στα 90 λεπτά ήμασταν εκεί και πιστεύω πως είναι πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα».

Κλείνοντας ο 31χρονος στόπερ σχολίασε πως «πιστεύω πως θα μπορούσαμε και κάτι καλύτερο αν ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών, μπήκαν δύο νέοι ποδοσφαιριστές και μας έδωσαν λύσεις. Οπως σας είπα είμαστε οικογένεια και θα συνεχίσουμε να είμαστε, όσο και αν δυσαρεστεί κάποιους αυτό».

[ad_2]

Source link

Related posts

ΟΦΗ: «Εκπληξη» με τον νεαρό Αδαμάκη στην αποστολή

Κολοσσός – Λαύριο: Η τρομερή εμφάνιση και το triple-double του Περάντες (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ο Βενγκέρ υπερασπίστηκε την διευρυμένη έκδοση με τις 32 ομάδες

Αφήστε ένα σχόλιο