AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

Παραιτήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, απειλή εντός των πυλών και ουδείς ασχολείται! Δημ.Μεθενίτης

[ad_1]

Όσο πρωθυπουργός και υπουργοί της κυβέρνησης μας διαβεβαιώνουν πως «δεν πρέπει να έχουμε καμία αγωνία, θα τα πάρουμε τα F-35», το κύμα παραιτήσεων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται όλο και πιο μεγάλο και ορμητικό. Ακόμη και νέα στελέχη που καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση για να μπορέσουν να φύγουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις, επιλέγουν την πληρωμή, την παραίτηση και την αναζήτηση επαγγελματικής αποκατάστασης στη ζούγκλα του ιδιωτικού τομέα.

Η συνέντευξη του προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Δημήτρη Μεθενίτη έχει μαγνητοσκοπηθεί λίγη ώρα πριν γίνει γνωστό ότι 17 μέλη του πληρώματος της φρεγάτας ΥΔΡΑ παραιτήθηκαν μόλις έγινε γνωστή η ημερήσια αποζημίωση για την αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα.

Γιατί παραιτούνται οι στρατιωτικοί; Είναι μόνο το οικονομικό θέμα; Κατηγορηματικά όχι! Ο κ.Μεθενίτης εξηγεί τι οδηγεί ακόμη και νέους στρατιωτικούς να επιλέξουν τη φυγή.

Ασχολείται κάποιος από την κυβέρνηση; Έχουν καταλάβει ότι δεν θα έχουν πλήρωμα ούτε για την πρώτη φρεγάτα Belharra που αναμένεται; Θα ασχοληθούν επιτέλους ή δεν έχουν χρόνο, γιατί θεωρούν ότι Ένοπλες Δυνάμεις είναι μόνο οι εξοπλισμοί;

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

[ad_2]

Source link

Related posts

Τοστ «κομμένα» έρχονται τα F-35!

Μαίρη Μπόση: Εγκλήματα που δεν ακούγονται!

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χ. Φιντάν επισκέπτεται την Τρίπολη της Λιβύης

Αφήστε ένα σχόλιο