AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Παραλίγο να μην σηκώσει το τηλέφωνο και να χάσει σπίτι αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων! Τι συνέβη…

[ad_1]

Ένας άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο που κέρδισε ένα σπίτι αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών – ή περίπου 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε δολάρια ΗΠΑ – παραλίγο να το χάσει γιατί νόμιζε ότι λάμβανε απλά κάποιες ανεπιθύμητες κλήσεις και σκέφτηκε να μην απαντήσει.

Ο Σάιμον Ουίλιαμς, 41 ετών, κέρδισε σε κλήρωση στο Ηνωμένο Βασίλειο — ένα όμορφα ανακαινισμένο εξοχικό σπίτι στο Ντέβον, σύμφωνα με το SWNS, τη βρετανική υπηρεσία ειδήσεων.

Αλλά παραλίγο να χάσει την ευκαιρία να γίνει εκατομμυριούχος αφού σκέφτηκε να αγνοήσει το τηλεφώνημα που έμελλε να του πει ότι είχε κερδίσει.

Νόμιζε ότι ήταν απλώς μια ενοχλητική κλήση.

Ο μηχανικός αεροσκάφους κέρδισε επιπλέον 100.000 £, ή περισσότερα από 121.000 δολάρια, σε μετρητά για να ξοδέψει επίσης.

Με καταγωγή από το Κεντ, ο Ουίλιαμς ζει στο σημερινό του σπίτι τριών υπνοδωματίων στο Σάσεξ εδώ και 15 χρόνια, σύμφωνα με το SWNS. Έχει δύο κόρες που μένουν ακόμα στο σπίτι.

Είπε, «Πήρα μια κλήση στη δουλειά από έναν αριθμό που δεν αναγνώριζα. Έπαιρνα ενοχλητικές κλήσεις όλη μέρα, οπότε παραλίγο να μην απαντήσω — αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισα να σηκώσω το τηλέφωνο».

Ο 41χρονος Σάιμον Γουίλιαμς κέρδισε την κλήρωση “Omaze Million Pound House Draw” στο Ηνωμένο Βασίλειο

Και πρόσθεσε, «Όταν έμαθα ότι είχα κερδίσει πραγματικά το σπίτι, ήμουν σε απόλυτη δυσπιστία. Επέστρεψα σπίτι και άνοιξα ένα μπουκάλι ποτό για να το γιορτάσω, αλλά κατάφερα να πιώ μόνο ένα ποτήρι πριν κοιμηθώ».

Πρόσθεσε, «Ήταν το πιο σουρεαλιστικό βράδυ της ζωής μου, οπότε χρειαζόμουν να ξαπλώσω μετά από όλα αυτά».

Είπε επίσης ότι το «μόνο πράγμα» που είχε κερδίσει ποτέ στη ζωή του πριν από αυτήν την περίπτωση ήταν ένα Playstation – το οποίο είπε ότι τώρα θα «ξεσκονίσει» και «θα το στήσει στο νέο του σαλόνι».

Είπε επίσης για την εμπειρία του: «Είχα κανονίσει να βγω για δείπνο με φίλους εκείνο το βράδυ, αλλά έπρεπε να το ακυρώσω την τελευταία στιγμή για να μπορέσω να συναντήσω την ομάδα του Omaze και να μάθω τι ακριβώς είχα κερδίσει».

Το σπίτι διαθέτει διαμορφωμένους κήπους, υπερσύγχρονες συσκευές και μια «εξαιρετικά» σχεδιασμένη κουζίνα και τραπεζαρία. Το ακίνητο διαθέτει επίσης ξεχωριστό ξενώνα δύο υπνοδωματίων με ενιαία κουζίνα-τραπεζαρία, ντους και άνετο σαλόνι.

Περιέγραψε το σπίτι ως «απίστευτο, ακόμα καλύτερο στην πραγματική ζωή. Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω μακροπρόθεσμα ακόμα, αλλά σίγουρα θα φέρω την οικογένεια εδώ για διακοπές, ώστε να μπορούμε να τις απολαύσουμε όλοι».

(photo: pexels)


[ad_2]

Source link

Related posts

Έψαχνε να βρει άκρη πως θα κουμπωθεί

Ελένη Προκοπίου: “Βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες και ρωτάω την εγγονή μου: εγώ είμαι αυτή, ε;”

Η selfie φωτογραφία με την κόρη τους στην Ολλανδία

Αφήστε ένα σχόλιο