AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Περιοδεύει στην Αιτωλ/νία η Ολυμπία Τελιγιορίδου-Σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι χθες, σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία σήμερα

[ad_1]

Την Αιτωλοακαρνανία επισκέπτεται η πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπεύθυνη Αγροτικού Τομέα του κόμματος, Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Η κα.Τελιγιορίδου το πρωί της Πέμπτης 28/03 επισκέφθηκε την Ναύπακτο, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας βρέθηκε στο Μεσολόγγι.
Στην Ναύπακτο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του ΕΚΝΔ, με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με επικεφαλή την πρώην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κα Ολυμπία Τελιγιορίδου στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ενημερώθηκε για όλα τα μεγάλα προβλήματα και τα πάγια αιτήματα των εργαζομένων της περιοχής μας,Το ΕΚΝΔ έδωσε έμφαση στις σοβαρότατες αρνητικές συνέπειες από τις νέες αυξήσεις των διοδίων της ΓΈΦΥΡΑΣΗ πρώην υφυπουργός συμμετείχε σε παραγωγικό διάλογο και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός στα δίκαια και αντικειμενικά αιτήματα των εργαζομένων.

Σήμερα, Παρασκευή 29/03 το πρωί, η κα.Τελιγιορίδου θα επισκεφθεί την Αμφιλοχία ένω η διήμερη περιοδεία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στο Αγρίνιο, όπου θα έχει συνάντηση με φορείς και στελέχη του κομματος. Θα ακολουθήσει στις 19.00, εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, με κεντρική ομιλήτρια την πρώην Υφυπουργό, με θέμα:Το μέλλον της αγροτικής οικονομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Related posts

To 26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, στο Μεσολόγγι

aitoloakarnanianews

Μητσοτάκης σε Αμπάς: Η Χαμάς δεν εκπροσωπεί την Παλαιστίνη – Πολιτική λύση με δυο κράτη

aitoloakarnanianews

Ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου στις 26 Φεβρουαρίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο