AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Περιφέρεια| Άμισθος ειδικός σύμβουλος ο Γεράσιμος Μπελεβώνης

[ad_1]

Με σχετική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αντωνόπουλου ανατέθηκαν καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου στον Μπελεβώνη Γεράσιμο του Χρήστου, σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία με τα αθλητικά σωματεία στην Π.Ε. Αιτωλ/νίας.

Ο Μάκης Μπελεβώνης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τεχνικός Διευθυντής στον Παναιτωλικό, άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό και υπηρετεί τον τόπο του από διάφορες θέσεις, με το ίδιο πάντα αγωνιστικό πάθος που τον διέκρινε και ως ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι κατά την προεκλογική περίοδο ήταν και ο συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την απόφαση ο παραπάνω σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Αντιπεριφειάρχη, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και μόνο σ’αυτόν θα είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Για τα παραπάνω θέματα υποβάλλει προς τον Αντιπεριφερειάρχη εισηγήσεις προφορικές ή γραπτές.
Η παρούσα ισχύει έως τη λήξη της θητείας του Αντιπεριφερειάρχη πλην της τροποποίησής της ή της ανάκλησής της και δεν συνιστά υπηρεσιακή, υπαλληλική ή άλλου
είδους εργασιακή σχέση του οριζόμενου συμβούλου με την Περιφέρεια.

Related posts

Ερώτηση Ζαμπάρα για την καταβολή αποζημίωσης στους αγρότες της Αιτωλ/νίας που επλήγησαν πέρυσι από την κακοκαιρία «ΕΥΑ»

aitoloakarnanianews

Τη Δευτέρα τα αποκαλυπτήρια των «11» – Πού θα γίνουν οι ανακοινώσεις

aitoloakarnanianews

Βάνα Πατρινού: “Να μην κλείσει στο Ευνηνοχώρι το Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ ”

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο