AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εργασιακα

Πηγη ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ-ΑΣΕΠ Πηγη!


ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Πηγη ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΩΣ 52 ΜΗΝΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΑΣΕΠ (asep.gr) ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!! – Όλα όσα θέλετε να ξέρετε!

NEWS: Αναδρομικά έως και 52 μηνών θα λάβουν χιλιάδες δικαιούχοι μετά την ολοκλήρωση του επανυπολογισμού των συντάξεών τους, τον Απρίλιο. Οι 20.000 συνταξιούχοι θα λάβουν την Άνοιξη αυξήσεις αποδοχών αναλόγως των ετών ασφάλισης και του ύψους της σύνταξης τους.

ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΠΛΗΡΩΜΕΣ!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ειδικότερα, αυτό αφορά τέσσερις μεγάλες κατηγορίες συνταξιούχων πριν και μετά το νόμο Κατρούγκαλου και Βρούτση σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».





Οι αυξήσεις

Οι διαδικασίες επαναυπολογισμού κινούνται ταχύτερα μετά από την εφαρμογή διόρθωσης των εννέα πιο συνηθισμένων περιπτώσεων λάθους. Όσοι μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία κερδίζουν την αύξηση που αντιστοιχεί στα επιπλέον των 30 έτη ασφάλισης, την διόρθωση του λάθους στον επιπλέον χρόνο ασφάλισης και την αύξηση στην κανονική σύνταξη του 7,73% πέρισυ και 3,1% από τον ν. Βρούτση.

Οι δικαιούχοι:

  • Όσους συνταξιοδοτήθηκαν με λιγότερα από 30 έτη ασφάλισης – συνταξιούχους πριν από τον νόμο Κατρούγκαλου με πάνω από 30 έτη ασφάλισης, χωρίς εφαρμογή των ποσοστών αναπλήρωσης τόσο του ν. Κατρούγκαλου όσο και του ν. Βρούτση γι’ αυτή την κατηγορία ασφαλισμένων.
  • Συνταξιούχους μετά τον νόμο Κατρούγκαλου, από 13/9/2019, με 30 έτη ασφάλισης και άνω, των οποίων η σύνταξη δεν έχει επαναυπολιγιστεί
  • Συντάξεις γήρατος, χηρείας, συνταξιούχους με παράλληλη ασφάλιση πριν και μετά τον ν. Κατρούγκαλου.

Παράλληλα, για τις 17 Απριλίου ορίστηκε η δικάσιμος του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου για να εξετάσει το παραπεμπτικό ερώτημα του Β’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου που αφορά τα δώρα και το επίδομα αδείας των συνταξιούχων για την περίοδο 2013-2018.

ΕΚΤΑΚΤΟ- Πηγη ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΩΣ 52 ΜΗΝΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΑΣΕΠ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!! – Θέσεις εργασίας για όλους!

Η ώρα της προκήρυξης της Δημοτικής αστυνομίας για τις 1.213 προσλήψεις έφτασε καθώς την επόμενη εβδομάδα πάει στο Εθνικό τυπογραφείο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson.gr. Οι αιτήσεις λογικά θα κρατήσουν περίπου 15 ημέρες. Αιτήσεις θα μπορούν να κάνουν μόνο όσοι είναι από 20 ετών έως 35 Δημοτική Αστυνομία (InTime Photos) Η κατανομή των θέσεων, έχει ως εξής:

  • 633 προσλήψεις κατηγορίας ΔΕ
  • 183 της κατηγορίας ΠΕ
  • 184 προσλήψεις της κατηγορίας ΤΕ

Εδώ θα δείτε το ΦΕΚ

Πηγη LIVE -ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ – ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ- ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2024!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ – ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ ΑΠΟ 25/1/2024

Source link

Related posts

Μάζεμα ελιάς: Λείπουν 16.000 εργάτες γης από τα χωράφια της Κρήτης

ΔΥΠΑ: Έρχεται πρόγραμμα με 1.300 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο με μισθό 750 ευρώ

ΑΔΕΔΥ: Καταδικάζει τη δίωξη κατά του Προέδρου της ΠΕΝΕΝ

Αφήστε ένα σχόλιο