AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Πηγη ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ !! ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ… ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!


Πηγη ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ !! ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ… ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ Πηγη: Κάθε φορά και χειρότερα δείχνει να εξελίσσεται η υπόθεση των πληρωμών και ειδικά εκείνων που σχετίζονται ευθέως με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Αυτή τη φορά, φαίνεται να ισχύει η παροιμία που λέει «δύο γαϊδάροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα». Ο λόγος για τις εταιρείες τεχνικών συμβούλων που έχουν μοιρασθεί την ευθύνη υποστήριξης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Κατά τα λοιπά, ο προγραμματισμός για πίστωση των λογαριασμών των αγροτών εντός της ημέρας (Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου) ισχύει, χωρίς καμιά άλλη βεβαιότητα. Αυτό σημαίνει πως ήδη οι αγρότες που έχουν δηλώσει λογαριασμούς άλλων τραπεζών, εκτός της Τράπεζας Πειραιώς, θα έχουν τα χρήματά τους διαθέσιμα μετά τα Χριστούγεννα. Αυτό και μόνο δείχνει αναισθησία.

Από εκεί και πέρα οι ανακολουθίες που φαίνονται στον ορίζοντα είναι πολλές και στην καλύτερη περίπτωση θα επιβεβαιωθούν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Πολλοί θα είναι οι αγρότες που θα μείνουν για δεύτερη φορά παντελώς απλήρωτοι, οι περισσότεροι θα δουν πολύ λιγότερα χρήματα απ’ αυτά που εισέπρατταν άλλα χρόνια τέτοιες μέρες και η αναδιανεμητική θα μοιάζει ασπιρίνη σε βαριά νόσο. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την αναδιανεμητική να προκύπτει κατά προσέγγιση, χωρίς αξιόπιστη βάση δεδομένων και στη βάση ενός λογαρίθμου… τρίτης διαλογής.

Και μόνο το γεγονός ότι όλα γίνονται την τελευταία στιγμή, σημαίνει ότι δεν γίνονται καλά. Ωστόσο, κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει πρωτοβουλίες για το ξεκαθάρισμα της κατάστασης και όλοι μένουν στα λόγια. Σύντομα θα αποδειχθεί ότι για να φτιάξουν τα πράγματα  στον Οργανισμό Πληρωμών δεν αρκεί η απομάκρυνση ενός προέδρου, καθώς η κόπρος του Αυγείου που έχει συσσωρευθεί επιβάλει γενναίες αποφάσεις και ρήξη με ένα σύστημα που ενδιαφέρεται για τα δικά του οικονομικά οφέλη και όχι για τα συμφέροντα των αγροτών.

Source link

Related posts

Κυβερνητική απάντηση στον Ιερώνυμο: «Στην Ελλάδα δεν λύνονται τα ζητήματα δικαιωμάτων με δημοψηφίσματα»

Ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για την πορεία του κορονοϊού

Σπάει ταμεία η Φόνισσα – Αγροτικά Νέα,ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιδοτήσεις, Eνισχύσεις,Νέοι Γεωργοί

Αφήστε ένα σχόλιο