AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Πιερία: 28χρονος κακοποιούσε και απειλούσε με revenge porn νεαρή γυναίκα επί 6 χρόνια [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Ο δράστης άρχισε να της στέλνει μηνύματα στο Facebook και μετά άνοιγε ψεύτικα προφίλ με το όνομά της – Πήγε να σκοτώσει τη μητέρα της!

Ακόμη ένα περιστατικό revenge porn, αυτήν τη φορά στην Πιερία, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Τον εφιάλτη για έξι χρόνια ζούσε 20χρονη, σήμερα, γυναίκα, καθώς 28χρονος την εκβίαζε με γυμνές της φωτογραφίες.

«Αν δε σε δω νεκρή, μου λέει, δε θα σταματήσω και πρώτα θα σε σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω για να μην μπω στη φυλακή» φέρεται να της έλεγε, όπως αποκαλύπτει το Mega.

«Είμαστε από το ίδιο χωριό, γνωριζόμαστε από μωρά, κάναμε παρέα στην πλατεία του χωριού αλλά δεν ήθελε μόνο την παρέα μου. Ήθελε κάτι περισσότερο από εμένα που δεν μπορούσα να του το δώσω» προσθέτει η νεαρή γυναίκα.

Από την ηλικία των 14 ετών, η κοπέλα δεχόταν απειλές από τον νεαρό. Εκείνος ήταν τότε 22 κι άρχισε να της στέλνει μηνύματα στο Facebook, στην αρχή φιλικά.

«Αυτός μετά όμως το είδε διαφορετικά. Εγώ δεν το ήθελα, ήμουν 14 ετών. Παιδάκι. Του είπα ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω, ότι είμαι μικρή. Αυτός όμως δεν το δέχθηκε ποτέ. Μου είπε ότι εφόσον δεν είσαι μαζί μου δε θα είσαι ποτέ με κανέναν άλλον», κατήγγειλε η κοπέλα. «Τότε άρχισε να του γίνεται έμμονη ιδέα», συμπλήρωσε το θύμα.

«Θα σε καταστρέψω, θα σε σκοτώσω, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω να αυτοκτονήσεις». Αυτές ήταν μόνο μερικές απειλές που άρχισε να της λέει για να την εκφοβίσει. Αργότερα, άνοιγε ψεύτικα προφίλ στα social media με το όνομά της και με τις απειλές του κατάφερνε να αποκτά ημίγυμνες φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού.

«Άρχισε με τις απειλές, με τα μηνύματα, άρχισε να ανοίγει προφίλ με το όνομά μου. Αν δεν τις στείλεις, μου λέει, θα σε βιάσω» καταγγέλλει επίσης η γυναίκα.

Η 14χρονη άρχισε να φοβάται για την ίδια της τη ζωή. Δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για τον εφιάλτη που ζούσε, μέχρι που είδε τις ημίγυμνες φωτογραφίες της ανεβασμένες στα κοινωνικά δίκτυα. «Ήθελα να πεθάνω. Έχω να βγω από το σπίτι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι. Όλα αυτά γιατί δεν δέχθηκα ποτέ να είμαι μαζί του».

Οι πιέσεις που δεχόταν καθημερινά από αυτόν τον άνθρωπο την οδήγησαν στην αστυνομία όπου και μετέβη με τους γονείς της. «Αν δεν μιλήσουμε να πούμε κάποια πράγματα, δεν πρόκειται να σταματήσει κάτι και δεν θα έχει ησυχία. Το ξέρεις καλά αυτό. Πέντε λεπτά μόνο αρκούν, αλλά δεν θες να το καταλάβεις και βλέπω σ’ αρέσει να γίνονται προφίλ να ανεβαίνουν φωτογραφίες και βίντεό σου, για αυτό μάλλον δεν κάνεις πίσω», φέρεται να της έλεγε ο 28χρονος.

«Τον έχουν ξανασυλλάβει, τον έχουν δικάσει και τον έχουν αφήσει ελεύθερο» συμπλήρωσε για τον δράστη η κοπέλα.

«Πήγε να σκοτώσει τη μητέρα μου, την κυνήγησε με τσεκούρι»

Η 20χρονη καταγγέλλει πως παρά τις μηνύσεις σε βάρος του, ο άνδρας συνεχίζει τους εκβιασμούς.

«Έστειλα αυτές τις φωτογραφίες. Δεν έπρεπε να το κάνω, ήταν ένα λάθος. Έπρεπε να μιλήσω. Απειλεί συνέχεια την οικογένειά μου, όχι μόνο εμένα. Πήγε να σκοτώσει και τη μητέρα μου. Την κυνήγησε με ένα τσεκούρι να την σκοτώσει», υποστήριξε.

«Δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα, ακόμα και σήμερα το κάνει. Δεν έχω ζωή, νιώθω ότι μου την έχει καταστρέψει, είμαι χάλια εξαιτίας του. Φοβάμαι για τη ζωή μου, αυτές οι καθημερινές απειλές, θα το κάνει κάποια στιγμή, θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει για να μην μπει φυλακή» συμπλήρωσε δε.

«Εχει καταδικαστεί για τέσσερις υποθέσεις», λέει ο δικηγόρος της 20χρονης

«Έχει καταδικαστεί ήδη ουσιαστικά πρωτόδικα σε τέσσερις υποθέσεις», ανέφερε στο Μega ο δικηγόρος της κοπέλας, Γιάννης Αργυρόπουλος.

«Έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν τρεις πρωτόδικες αποφάσεις, συνολικά μιλάμε για ποινές άνω των 7 ετών οι οποίες έχουν ανασταλεί μέχρι ένα σημείο υπό όρους οι οποίοι παραβιάζονται. Τα γρανάζια της Δικαιοσύνης και του Δημοσίου καθυστερούν σε βαθμό τραγικό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν μπήκα στην υπόθεση και ενημέρωσα τις δικαστικές αρχές ότι υπάρχουν όροι που παραβιάζονται και με κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

[ad_2]

Source link

Related posts

Αφρικανική σκόνη: Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες, Σποράδες και Χαλκιδική έχει καλύψει το σύννεφο από τη Σαχάρα | Ειδησεις

Έχω 22 σκυλιά στο σπίτι, κοιμόμαστε μαζί: ViraΙ το βίvτεo της Δήμητρας Κατσαφάδου που ταΐζει τα σκυλιά της | Ειδησεις

Κούγιας: Η Πισπιρίγκου μηνύει τον Δασκαλάκη – Οργή Λιγνάδη για τον Κασσελάκη, η επιστολή που έστειλε τη νύχτα | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο