AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Πλάθα: «Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα»

[ad_1]

Ο Ζοάν Πλάθα, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη, μίλησε για τη διαφορετική ενέργεια ανάμεσα στις δύο ομάδες και τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να παίζει καλύτερα.

Ο Άρης πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ Betsson, σε ένα ματς με χείριστο θέαμα και πολλά άστοχα σουτ, με τον Ζοάν Πλάθα να στέκεται στην πίεση που άσκησε ο Άρης, αλλά και η εξέδρα, ενώ τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να παίζει καλύτερα.

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έβγαλαν παραπάνω ενέργεια. Εμείς έπρεπε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Χάσαμε στο τέλος με 11 πόντους. Οι οπαδοί πίεσαν πολύ εμάς. Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Υπήρχαν πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Όταν πηγαίναμε να πλησιάσουμε στο σκορ, δεχόμασταν πόντους εύκολα και χάσαμε πολλές βολές, 17 συνολικά. Είχαμε μερικές κακές επιθέσεις. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και από αυτή την κατάσταση», είπε ο Πλάθα.

Πλάθα: «Μίλησα με τον Γκάλη»

Για το αν δικαιολογείται η αστοχία της ΑΕΚ από τις απουσίες που υπήρχαν (Καμπενγκέλε, Κουζμίνσκας) σχολίασε: «Όταν χάνεις τα σουτ, προφανώς δεν τα χάνεις επίτηδες. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Υπάρχει πίεση από τον αντίπαλο, από την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Δεν θέλω να κριτικάρω τους παίκτες μου. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να τα βάζουμε και γενικά να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από το ματς για τον Νίκο Γκάλη, ο Πλάθα πρόσθεσε: «Μίλησα με τον Νίκο Γκάλη. Τον σέβομαι πάρα πολύ. Όλη την καριέρα και το βιογραφικό του. Μου αρέσουν πολύ, οι κοντοί παίκτες που είναι ικανοί να ηγηθούν και ανεβάζουν τις ομάδες σε τόσο μεγάλο βαθμό».

[ad_2]

Source link

Related posts

AEK B’ μεταγραφές: Έκανε δικό της τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

LIVE το ΝΒΑ στο Gazzetta

Ο Ρουντ υποψήφιος αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Λος Κάμπος

Αφήστε ένα σχόλιο