AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Πογιέτ: «Όλα τα credits και τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες» (vid)

[ad_1]

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας με αντίπαλο τη Γαλλία και το 2-2 στο γήπεδο της Opap Arena.

Με το χαμόγελο στα χείλη ο Πογιέτ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το 2-2 με τη Γαλλία. Ο κόουτς της Ελλάδας είπε για:

Τη συνέχεια και τα μπαράζ: Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το 2ο παιχνίδι εντός έδρας γιατί ο κόσμος σου δίνει την έξτρα ώθηση. Στα παιχνίδια του Μαρτίου θέλουμε το 2ο παιχνίδι εντός έδρας.

Τις επιλογές του και τις αποφάσεις του: Πρέπει να επιλέξουμε τους πιο καλούς 23 παίκτες. Σήμερα έπρεπε να πάρουμε πολλές αποφάσεις και όχι μόνο για το σύστημα (που θα παίζαμε) αλλά και για τις κλήσεις των Ζέκα και Τσιγγάρα. Είχαμε αποφασίσει να είναι ο Πασχαλάκης κάτω από το τέρμα αλλά παρέμεινε ο Βλαχοδήμος. Έπρεπε να προσέξουμε να μην τιμωρηθεί κάποιος παίκτης και τις κάρτες γενικότερα. Τα credits και όλα τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες. Είναι υπέροχο (το συναίσθημα) με σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Μένει αυτό το κομμάτι της εξέδρας να είναι γεμάτο τον Μάρτιο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Οριστική διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε η «Ομπρέλα» από το κόμμα με αιχμές κατά του Κασσελάκη

Ο Λευκός Οίκος προτρέπει την κυβέρνηση του Ισραήλ να καταβάλει προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας

Σκοποβολή: Ξεκίνησαν οι Έλληνες του σκιτ στο Παγκόσμιο κύπελλο

Αφήστε ένα σχόλιο