AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Ποια είναι η Αμαλία που πήρε τα μυαλά του Ισίδωρου;

[ad_1]

Η Αμαλία μπήκε στη ζωή του Ισίδωρου και θα φέρει αναστάτωση στα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς»

Στη «Γη της ελιάς»
κανείς δεν είναι άτρωτος στα βέλη του Έρωτα. Ακόμα και ο Ισίδωρος, ο οποίος φάνηκε άτεγκτος απέναντι στους δικούς του ανθρώπους, όταν δε ενέκρινε τα αισθήματά τους για τους συντρόφους τους, θα υποκύψει τελικά.

Η πρώτη που υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον πεθερό της και την γραμματέα του, που ανέλαβε καθήκοντα προσωπικής βοηθού του νέου δημάρχου, είναι η Μαρίνα.

Παρά τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν κι έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον Μάνο και τον πατέρα του, η νεαρή κοπέλα αντιλαμβάνεται με την πρώτη ματιά την έλξη που δημιουργείται ανάμεσα στον Ισίδωρο και την νεοδιορισμένη γραμματέα του.

Η Μαρίνα «καρφώνει» τον πεθερό της στον Μάνο για να αποφύγει τη συνέχιση της συζήτησης για την υγεία της. Κουρασμένη από τα διαρκή πήγαινε έλα στους γιατρούς που δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο θετικό συμπέρασμα, αρνείται να υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις, παρά τα παρακάλια του Μάνου.

Το μέλλον Ισίδωρου – Αμαλίας στα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς»

Η Αμαλία, την οποία υποδύεται η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, και ο Ισίδωρος θα έρθουν σύντομα πιο κοντά στην «Γη της ελιάς». Όμως, το ειδύλλιό τους δεν θα τύχει ευνοϊκής υποδοχής από τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου. Ιουλία, Μάνος, Αντιγόνη, ακόμα και η Μυρτάλη, θα εμφανιστούν έντονα προβληματισμένοι από αυτή την εξέλιξη. Μόνο η Αθηνά θα κρατήσει τακτική ουδετερότητας απέναντι στο νέο ζευγάρι.

Ποια είναι η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη που υποδύεται την Αμαλία

Η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως ηθοποιός το 2015 στη σειρά του Alpha «10η Εντολή». Είχε προηγηθεί το 2011 η συμμετοχή της στην εκπομπή του Σπύρου Σούλη «Με το δεξί», με την ιδιότητα της αρχιτεκτόνισσας εσωτερικών χώρων.

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς»:

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Κοφτό μακαρονάκι με σάλτσα για τις δύσκολες μέρες! Εύκολο και πεντανόστιμο(video)

Madwalk: Έκανε το guest ο Μικέλε Μορόνε

Διπλή πρωτιά για το νέο του τραγούδι “Πες Μου Κάτι”

Αφήστε ένα σχόλιο