AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Madwalk: Έκανε το guest ο Μικέλε Μορόνε

[ad_1]

Ο Μικέλε Μορόνε έζησε την αποθέωση στο Παλαιό Φάληρο, με το guest του στα Madwalk

Το κλου των Madwalk 2023 ήταν η εμφάνιση του Μικέλε Μορόνε, νέου αστέρα του Netflix μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά “365 μέρες”, με τη Βίκυ Καγιά. Ο Μορόνε εμφανίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους. 

Ο Ιταλός έφτασε στην Αθήνα με τη σύντροφό του την Κυριακή και πλάνα από την άφιξή του μετέδωσε η εκπομπή “Happy Day”. Από τα τέλη Οκτωβρίου είχε ήδη γίνει γνωστός ότι ο Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής επρόκειτο να μία εμφάνιση -έκπληξη στη μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής, στο πλευρό της Βίκυς Καγιά, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση.

Ο διάσημος Ιταλός φορούσε τζιν και t-shirt, προκειμένου να αναδείξει το σμιλεμένο κορμί το οποίο αρχικά είχε… καλύψει με ένα σακάκι, καλωσόρισε το κοινό και τραγούδησε, ξεσηκώνοντας με τις ερμηνείες του.

Η Βίκυ Καγιά, από την πλευρά της, τον φώναξε Μίκι, το οποίο είναι και το χαϊδευτικό του για τους φίλους του. Στις πρώτες κιόλας κουβέντες του, ο Μορόνε είπε ότι περνάει υπέροχα και φυσικά δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

Παρακμή να φοράς ελάχιστα ρούχα χωρίς φωνή

Απίστευτο το πόσο γρήγορα τους αφοπλίζει! Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε viral

Σίσσυ Χρηστίδου: Σπάνια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Αφήστε ένα σχόλιο