AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Ποιο είναι τελικά το πραγματικό μέσο μέγεθος του ανδρικού μορίου; Γιατροί απαντούν

[ad_1]

Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Με αφορμή την συζήτηση σχετικά με τις αυξητικές επεμβάσεις, το LAD Bible άνοιξε και πάλι τον φάκελο «μέγεθος», και η απάντηση μπορεί να σε εκπλήξει.

Η επιστήμη, που λες, αποφάνθηκε πως το μέσο μήκους ενός χαλαρού ανδρικού μορίου είναι περίπου 9 εκατοστά, ενώ όταν βρίσκεται σε στύση περίπου 11 εκατοστά.

Ωστόσο, πολλοί άνδρες νιώθουν ανασφάλεια για το μέγεθός τους. Και όταν λέμε πολλοί, εννοούμε πως το 50% των ερωτηθέντων σε σχετική έρευνα απάντησε πως θα έκανε επέμβαση μεγέθυνσης πέους αν τους προσφερόταν δωρεάν.

Έχει όμως όντως αποτελέσματα μια τέτοια επέμβαση; Εξαρτάται από την μέθοδο που χρησιμοποιείται, απαντούν οι ειδικοί σε θέματα υγείας του London Andrology, διευκρινίζοντας ότι οι γνωστές αντλίες που διαφημίζονται στο ίντερνετ σε καμία περίπτωση δεν μεγεθύνουν το ανδρικό μόριο –το πιθανότερο είναι, μάλιστα, να προκαλέσουν και βλάβη. Τα δε χάπια, οι κρέμες, τα βότανα και τα λοιπά μαντζούνια είναι απλώς ένας μύθος, προσθέτουν οι ίδιοι.

Η μοναδική μέθοδος που έχει αποτέλεσμα είναι το κανονικό χειρουργείο, το οποίο κατά κανόνα διαρκεί γύρω στις τέσσερις ώρες. Αν αναρωτιέσαι, η διαδικασία περιλαμβάνει τα εξής βήματα: Περιτομή στο πέος, διατομή συνδέσμων, τοποθέτηση βιοσυνθετικών απορροφήσιμων μορίων πολυγλυκονικού οξέως, εμβαπτισμένων σε βλαστικά κύτταρα λιπώδους ιστού ή πλάσματος του ασθενούς, επαναφορά του δέρματος και συρραφή του.

Οι ειδικοί πάντως τονίζουν ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, η ανησυχία περί μεγέθους είναι αβάσιμοι, και ότι το ζήτημα είναι βασικά με ό,τι έχεις ανάμεσα στα αυτιά σου και όχι ανάμεσα στα πόδια σου.


[ad_2]

Source link

Related posts

Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Σταματήστε τώρα τη χρήση του αλουμινόχαρτου στην κουζίνα

Τροφές που συμβάλλουν στην παραγωγή μελατονίνης και σας βοηθούν να κοιμηθείτε

“Romantic Chronicles” Menu στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge του Athens Capital Hotel

Αφήστε ένα σχόλιο