AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Πολλές φορές τα σοβαρότερα πράγματα “πετάγονται” …..λεκτικά ως “χιούμορ!

[ad_1]

O Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης και ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες από το κοινό πολιτικό και φιλικό τους παρελθόν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της επίσκεψης του ευρωβουλευτή στο Μεσολόγγι.

Ο Θανάσης Μαυρομμάτης αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης χιουμοριστικά είπε στον ευρωβουλετή και εκ νέου υποψήφιο ότι «το συντριπτικό ποσοστό με το οποίο εξελέγη ο Νεκτάριος Φαρμάκης τον κράτησε εδώ και δεν είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή να έχετε -κόντρα-», με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να συμπληρώνει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν όχι απλά θετικό αλλά και επιθυμητό.

Πολλές φορές βέβαια τα σοβαρότερα πράγματα λέγονται ή καλύτερα “πετάγονται” λεκτικά ως “πλάκες”, “χιούμορ” ή διάθεση πειράγματος…Αρα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει στο μέλλον ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης μπορεί και να είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή ή αυτό να έχει περάσει ως σκέψη είτε από τον ίδιο είτε από στενούς συνεργάτες του! Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια μας που αφορούν στο μακρινό μέλλον!

[ad_2]

Related posts

Χιόνια σε πολλές περιοχές-νέα κακοκαιρία από σήμερα-Πού θα «χτυπήσει»

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο/15χρονη με έναν άνδρα έκλεψαν κατάστημα-Η ανήλικη χτύπησε και την υπεύθυνη ασφαλείας

aitoloakarnanianews

Πάτρα: «Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο» – Συγκλονίζουν τα μηνύματα της φοιτήτριας που έπεσε στο κενό

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο