AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

«Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

[ad_1]

Ποικίλες αντιδράσεις και διχασμό έχει προκαλέσε το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του, έχει καταφέρει να γίνει viral, όχι όμως μόνο με θετικό τρόπο. Αν και στο εξωτερικό το «Ζάρι» έχει κερδίσει το κοινό, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, τόσο στο YouTube, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, οι Έλληνες δεν το έχουν «αγκαλιάσει» με τον ίδιο τρόπο.

Κάποιοι έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, παρά το γεγονός ότι οι φαν της Eurovision που άκουσαν το τραγούδι, έχουν ενθουσιαστεί με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι, τον ρυθμό του τραγουδιού, αλλά και το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά, η Ελλάδα κατεβαίνει με ελληνικό στίχο.

Σε ένα live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, απάντησε στα αρνητικά σχόλια, αλλά και σε όσους λένε ότι το κομμάτι της είναι ρεγκετόν.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Σε αυτό, η Μαρίνα Σάττι ακούγεται να τραγουδά το «Γλύκα γλύκα» της Έφης Θώδη πάνω στη μελωδία του δικού της τραγουδιού.

«Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι, εκφράζοντας την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια.

To «Ζάρι» αυτή τη στιγμή έχει κερδίσει άλλες τρεις θέσεις στα στοιχήματα της Eurovision και έχει ανέβει από τη 10η στην 7η θέση, με σταθερά πρώτο τον Κροάτη Baby Lasagna και το “Rim Tim Tagi Dim”.

Διαβάστε επίσης:

Το μποστάνι του Μποστ: Μια εξωφρενικά επίκαιρη επιθεώρηση σε κείμενα του Μποστ και μουσική του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Μία συναυλία της Pfizer Hellas Band για τις κρατούμενες του Ελεώνα


[ad_2]

Source link

Related posts

Μαγαζί έχει το πιο τρελό σύστημα για να δίνει δωρεάν φαγητό, vid

Πρόταση για κωδικό κινητού που μετά κανείς δεν θα ξεκλειδώνει… ούτε εσείς! (video)

EL – «Τι λες ρε συ

Αφήστε ένα σχόλιο