AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Νωρίτερα έφτασαν στο κτήμα ο Νικόλαος και ο Φίλιππος, ενώ τελευταίος πήγε ο Παύλος, όπως ορίζει το πρωτόκολλο – Δείτε τα βίντεο και τις εικόνες – Άννα – Μαρία, τα παιδιά και οι αδερφές του στο ετήσιο μνημόσυνο

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε στο Τατόι το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Παρόντες ήταν η σύζυγός του Άννα Μαρία, τα παιδιά του και οι δύο αδερφές του, αλλά και κάποια με τα εγγόνια του. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας Ιλίου.Η οικογένεια αποφάσισε να τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και δεν επιτρέπονται κάμερες και κόσμος.

Νωρίτερα έφτασαν στο κτήμα ο Νικόλαος και ο Φίλιππος με διαφορετικά αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια.

Τελευταία άφιξη στο κτήμα του Τατοϊου εκείνη του Παύλου σύμφωνα με το εθιμοτυπικό. Μετά το μνημόσυνο στο εκκλησάκι κατευθύνθηκαν στον τάφο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για το τρισάγιο.

Φωτογράφοι και κάμερες βρέθηκαν νωρίτερα έξω από το σπίτι του γιου του, Παύλου και τον κατέγραψαν από τη στιγμή που έφευγε με προορισμό το Τατόι.

Ο Παύλος, ο οποίος βρέθηκε στον χώρο των βασιλικών κοιμητηρίων στο Τατόι. νωρίτερα καταγράφηκε να βγαίνει από το σπίτι του και να προχωράει βιαστικά προς το αυτοκίνητo, κατευθυνόμενος προς την εκκλησία.

Παρούσες στο μνημόσυνο ήταν και οι δύο αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνουβασίλισσα Σοφία και Ειρήνη.

Στη συνέχεια η οικογένεια μετέβη για να γευματίσει σε εστιατόριο στην Κηφισιά. Η βασίλισσα Σοφία μάλιστα χαιρέτισε τους δημοσιογράφους στα ελληνικά.

[ad_2]

Source link

Related posts

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε οπαδό έξω από γήπεδο | Ειδησεις

Στο υπ. Εθνικής Άμυνας η επιστολή των ΗΠΑ για τα F-35: Ενεργοποιείται το χρονοδιάγραμμα των 60 ημερών | Ειδησεις

Αγροτικό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα – Έριξαν γάλα και καλαμπόκι στον δρόμο | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο