AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Πρωτάθλημα Cyta: 19 αλλαγές προπονητών, μόλις τέσσερις ομάδες με «σταθερότητα»

[ad_1]

Τζέισον Πάντσεον και Χρίστος Χαραλάμπους έκαναν 19 τις αλλαγές προπονητών στο φετινό πρωτάθλημα Cyta, με μονάχα τέσσερις ομάδες να έχουν διατηρήσει την αρχική τους επιλογή στην άκρη του πάγκου.

Η 7η Μαρτίου του 2024 φαίνεται πως ήταν ημέρα αποχώρησης προπονητών στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα Cyta. Πρώτα, η απόλυση του Τζέισον Πάντσεον και των συνεργατών του από την ΑΕ Ζακακίου. Έπειτα, η λύση της συνεργασίας μεταξύ Καρμιώτισσας και Χρίστου Χαραλάμπους.

Οι δυο αυτές αλλαγές έφτασαν τον συνολικό φετινό αριθμό στις 19! Μόλις τέσσερις ομάδες, ΑΠΟΕΛ, Άρης Λεμεσού, Ανόρθωση και Πάφος διατηρούν ακόμη τους τεχνικούς με τους οποίους άρχισαν την τρέχουσα σεζόν.

19 αλλαγές προπονητών, «κορυφή» για τρεις

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι αλλαγές προπονητών φέτος στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Κύπρου έφτασαν στο νούμερο 19. Ποια ομάδα όμως έχει τις περισσότερες; Η απάντηση είναι.. τρεις. Απόλλων Λεμεσού, Καρμιώτισσα και Δόξα Κατωκοπιάς. Τι κοινό έχουν; Μα φυσικά βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ, αυτό του υποβιβασμού.

Αναλυτικά οι αλλαγές:

Απόλλων Λεμεσού – Αντόνε, Μιλόγεβιτς, Τσολάκης

ΑΕ Λεμεσού – Χαραλάμπους, Κόσκελα

ΑΕ Ζακακίου- Λουκά, Πάντσεον

ΑΕΚ Λάρνακας – Όλτρα

Δόξα Κατωκοπιάς – Σακκάς, Σεργίδης, Μούζουρος

Εθνικός Άχνας – Λόπεθ

Καρμιώτισσα – Μπράτου, Σατσιάς, Χαραλάμπους

Ομόνοια – Αυγουστή, Ρέιχτναλ

Οθέλλος Αθηαίνου – Γαρπόζης, Σκάζνι

Σταθερότητα και πίστη

Υπάρχουν ωστόσο και τέσσερις σύλλογοι που δεν έχουν μπει σε αυτό το «τρυπάκι». Τέσσερα κλαμπ που συνεχίζουν με πίστη στο πλάνο και στον άνθρωπο που επίλεξαν. Φυσικά, είναι πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας από τις 8 Ιουνίου του 2023.

Ο πρωταθλητής Άρης Λεμεσού έχει τον μακροβιότερο προπονητή στη λίγκα, αφού ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει ξεπεράσει τα δυο χρόνια ως κάτοικος Λεμεσού. Η σύντομη αυτή λίστα ολοκληρώνεται με τους Χουάν Κάρλος Καρσέδο της Πάφου και Νταβίντ Γκαγιέγο της Ανόρθωσης, αμφότεροι οι οποίοι προσλήφθηκαν την 1η Ιουλίου του 2023.

[ad_2]

Source link

Related posts

Σίξερς -Μπουλς 104-108: Ο Εμπίντ είχε 40, αλλά το σερί χάθηκε (vid)

Αυτή είναι η πιο συχνή αιτία που κόβονται οι υποψήφιοι οδηγοί – Η λίστα με τις top 5 αποτυχίες

Μαρίνα Σάττι: Ξετρελαμένοι οι Eurofans με τα πλάνα του βιντεοκλίπ της

Αφήστε ένα σχόλιο