AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Πρόκριση – θρίλερ της Βιγιαρεάλ επί ομάδας τέταρτης κατηγορίας!

[ad_1]

Στο ντεμπούτο – επιστροφή του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ στον πάγκο της, η Βιγιαρεάλ χρειάστηκε γκολ στο 88’ και παράταση για να αποκλείσει στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας την Θαμόρα (2-1), ομάδα τέταρτης κατηγορίας.

Φλέρταρε με… μέγα κάζο η Βιγιαρεάλ στο ντεμπούτο – επιστροφή του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ στον πάγκο της μετά από επτά χρόνια. Η προσεχής αντίπαλος του ΠαναθηναΪκού στο Europa League βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 88’ και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας επικρατώντας στην παράταση με της Θαμόρα, ομάδα… τέταρτης κατηγορίας!

Ο αγώνας διεξήχθη τώρα και όχι την μεθεπόμενη εβδομάδα, όταν η Βιγιαρεάλ, η οποία την επόμενη Πέμπτη (30/11) θα υποδεχθεί τους Πράσινους σε ματς – κλειδί για την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα σε εξ’ αναβολής αγώνα για τον όμιλο του Τριφυλλιού.

Η Θαμόρα, παρά την διαφορά τριών κατηγοριών μεταξύ των δύο ομάδων, ήταν φουλ ανταγωνιστική σε όλο το ματς και προηγήθηκε στο σκορ (μάλλον δικαίως) στο 49’ με κεφαλιά του Ασιέρ Ετσαμπούρου.

Μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση αναζητώντας την ισοφάριση, γλίτωσαν από δεύτερο γκολ – καταδίκη και, στο 88’, ο Χοσέ Λουίς Μοράλες ισοφάρισε με σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο για να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ισοφάριση στο φινάλε απογοήτευσε την Θαμόρα, την οποία «σκότωσε» εκ νέου ο Μοράλες με δεύτερο γκολ, αυτό στο έκτο λεπτό της παράτασης, για να δώσει εν τέλει στην ομάδα του την (πολύ ζόρικη) πρόκριση στον τρίτο γύρο του Copa del Rey.

Στην επιστροφή του, ο Μαρθελίνο ξεκίνησε μια ενδεκάδα που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί «βασική», κάνοντας αλλαγές για να ψάξει την ανατροπή και χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Ρέινα – Κίκο Φεμενία (72’ Ιλίας Ακομάκ), Ραούλ Αλμπιόλ, Κουένκα, Αλμπέρτο Μορένο – Αλτιμίρα, Ντάνι Παρέχο, Σάντι Κομεσάνια (61’ Καπουέ), Πεδράθα – Μάνου Τριγέρος (61’ Ζεράρ Μορένο), Μοράλες (108’ Πασκουάλ).

[ad_2]

Source link

Related posts

Χοκς – Μάβερικς 143-148: Επικός Ντόντσιτς με «70αρα»! (vid)

ΣΦ ΠΑΟΚ: Διοργανώνει αιμοδοσία και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στις 17 Νοεμβρίου

Παναθηναϊκός: Ανανέωσαν μέχρι το 2026 οι Νταμπίζας και Προδρομίτης

Αφήστε ένα σχόλιο