AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

“Πόλεμος” τράπερ: Στο τέλος θα έχει νεκρούς – Η κόκα, οι ξυλοδαρμοί και η απαγωγή

[ad_1]

“Ξεκαθάρισμα” λογαριασμών πίσω από την επίθεση και τον εμπρησμό μοτοσυκλέτας – Τα 122 γραμ. κοκαϊνης που βρέθηκαν στον Strat πριν λίγο καιρό και το χρέωμα για “ρουφιάνεμα” από το 20χρονο θύμα

Πληθαίνουν οι επιθέσεις ή τα λεγόμενα “beef” που καταλήγουν σε άγριους ξυλοδαρμούς μεταξύ τράπερ που θεωρούν τους εαυτούς τους “γκάνγκστερ” τυφλωμένοι από την αποδοχή της νεολαίας. Με μαθηματική ακρίβεια, ο κύκλος βίας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια μεταξύ των τράπερ, θα καταλήξει σε τραγωδία, όταν θα θρηνήσουμε θύματα μετά από τέτοιου είδους δολοφονικές επιθέσεις.

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού στην Καλλιθέα και ο εμπρησμός με μολότοφ στην μοτοσυκλέτα του 20χρονου

Χειροπέδες στον γνωστό τράπερ Strat πέρασαν αστυνομικοί ύστερα από επίθεση που έκανε σε βάρος του 20χρονου τράπερ ονόματι Young Kappa, τον οποίο προσπάθησε μάλιστα και να απαγάγει.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο νεαρός κινείτο με το αυτοκίνητό του και αντιλήφθηκε δύο άτομα να τον ακολουθούν με δύο διαφορετικά οχήματα. Κάποια στιγμή, στην περιοχή της Καλλιθέας, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τότε ξεκίνησε ένας εφιάλτης για τον νεαρό.

Οι δύο άγνωστοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν ενώ αποπειράθηκαν και να τον απαγάγουν. Τελικά, τον εγκατέλειψαν στο σημείο τραυματισμένο και εξαφανίστηκαν. Ο νεαρός με όσο κουράγιο του είχε απομείνει πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε τη σχετική καταγγελία λέγοντας και το όνομα ενός εκ των δραστών τον οποίο είχε αναγνωρίσει.

Αστυνομικοί έκαναν αναζητήσεις και εντόπισαν τον 28χρονο τράπερ να πίνει το ποτό του σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της απόπειρας αρπαγής, των απλών σωματικών βλαβών και απειλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους 2 άντρες υπήρχε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» αφού ο πρώτος θεωρεί ότι οι πρόσφατες περιπέτειες του με την δικαιοσύνη οφείλονται στον 2ο κάτι που όμως ο ίδιος έχει διαψεύσει.

Ο δικηγόρος του θύματος σε δήλωσή του στα ΜΜΕ ανέφερε:

«Την Παρασκευή περίπου 12.30 το βράδυ συνελήφθη γνωστός για την καλλιτεχνική αλλά και εγκληματική του δράση μουσικός για την απόπειρα απαγωγής του εικοσάχρονου εντολέως μου, γνωστού επίσης μουσικού της ίδιας σκηνής (τραπ), ο οποίος αφού προσπάθησε με την βία και με συνδρομή άνω των 6 ατόμων να τον εγκλωβίσει σε όχημα μπροστά από εστιατόριο στην περιοχή της Καλλιθέας (Τζιτζιφιές) και να τον απαγάγει, τον γρονθοκόπησαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Την 16.1.24, ώρα περίπου 2.45 π.μ., ο ίδιος ”καλλιτέχνης” έθεσε σε φωτιά το δίκυκλο όχημα του ανωτέρω θύματος-εντολέως μου με την χρήση μολότοφ, ενώ την 4.11.23, ώρα 10 περίπου το βράδυ, απήχθη ο εντολέας μου και οδηγήθηκε από τους ίδιους στον Υμηττό όπου κρατήθηκε για 1,5 ώρα όπου ξυλοκοπείτο με κοκάλινα γάντια από τους δράστες, οι οποίοι φορούσαν μάσκες, περιστατικό το οποίο δεν καταγγέλθηκε μέχρι σήμερα εκ φόβου του εντολέως μου για την ζωή του. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε στάδιο τακτικής ανάκρισης, καθώς έχει ασκηθεί δίωξη για πλείονα κακουργήματα».


[ad_2]

Source link

Related posts

Θεσσαλονίκη: Μεζονέτα τυλίχθηκε στις φλόγες – Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα

Σύγκρουση Τραμ με μηχανάκι στη Γλυφάδα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δύο 16χρονοι – Λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού παρέα ανηλίκων στη Γλυφάδα

Αφήστε ένα σχόλιο