AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Πότε θα γίνει η ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ.Ε-Αγωνία για το νέο επιτελικό σχήμα 

[ad_1]

Οριστικοποιήθηκε, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για τις 18 Δεκεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου του 2024. Παρότι μας χωρίζουν 40 ημέρες από την ορκωμοσία ήδη εδώ και μέρες οι συζητήσεις επικεντρώνονται στα πρόσωπα που θα περιλαμβάνονται στο νέο επιτελικό σχήμα της Περιφερειακής Αρχής. Πάντως ο Νεκτάριος Φαρμάκης κρατά πολύ καλά κλειστά τα χαρτιά του για τις τελικές επιλογές .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Περιφερειάρχης, μπαίνοντας πλέον στη δεύτερη θητεία του θα επιδιώξει ένα δυνατό σχήμα, ώστε να καταφέρει ακόμη πιο σημαντικό και πλούσιο έργο και να φανεί αντάξιος της τεράστιας εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι πολίτες στις εκλογές του Οκτωβρίου!!

Related posts

Όχμηα της Π.Υ. Αμφιλοχίας μπήκε στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να μπορεί ο οδηγός να το διευθύνει/Τι καταγγέλλει η Ομοσπονδία για το συμβάν εν ώρα υπηρεσίας

aitoloakarnanianews

Στο Αγρίνιο παρουσιάζεται το βιβλίο του Μ.Χαραλαμπίδη: Οι δωσίλογοι – Πολιτική και οικονομική συνεργασία στα χρόνια της Κατοχής

aitoloakarnanianews

Εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο