AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Πώς να ξεβουλώσεις τη λεκάνη

[ad_1]

Λογικά θα το έχεις ήδη διαπιστώσει πως η ζωή είναι σκληρή και δεν μας φέρεται πάντοτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι λοιπόν μια ωραία πρωία ξυπνάς και πηγαίνοντας στο μπάνιο διαπιστώνεις, πως η λεκάνη σου έχει βουλώσει. Αφού ρίξεις τα απαραίτητα μπινελίκια και καταραστείς τη μαύρη σου τη μοίρα πρέπει να σηκώσεις μανίκια, να φορέσεις γάντια και να κάνεις τη βρώμικη δουλειά. Εμείς θα σου παρέχουμε ένα γαντοφορεμένο χεράκι βοηθείας προτείνοντάς σου συγχρόνως έξυπνους φυσικούς τρόπους για να ξεβουλώσεις τη λεκάνη σου. Πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε φρόντισε να διακόψεις την παροχή του νερού, γιατί μια  βοθροπλημμύρα είναι το τελευταίο που θες να συμβεί

Εν αρχή ην το καυτό νερό

Ρίξτε ένα κατσαρολάκι με καυτό νερό ή το περιεχόμενο του βραστήρα στη λεκάνη. Άφησε το για λίγη ώρα να δράσει κι έπειτα χρησιμοποιώντας εναν πλαστικό εκκενωτή άσκησε πίεση και κάνε τη βρώμικη δουλίτσα.

Κρεμάστρα

Χρησιμοποίησε μια συρμάτινη κρεμάστρα. Άνοιξέ την και φτιάξε ένα άγκιστρο στην άκρη της. Βύθισέ το στην βουλωμένη λεκάνη σου. Με το αυτοσχέδιο άγκιστρο, προσπάθησε να απομακρύνεις ότι εμποδίζει τη λεκάνη. Πρόσεχε ωστόσο τις κινήσεις σου γιατί αν «τραυματίσεις» τις σωληνώσεις θα έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα.

Απορρυπαντικό πιάτων

Ρίξε μερικές κουταλιές απορρυπαντικού πιάτων στη λεκάνη και περίμενε για μερικές ώρες προτού ξεβουλώσεις με ζεστό νερό.

Σόδα και ξίδι

Ρίξε μισό φλιτζάνι σόδα και μισό φλιτζάνι ξίδι στη λεκάνη. Άφησέ το να δράσει για λίγη ώρα και μετά ξεβούλωσε τη λεκάνη ρίχνοντας με ζεστό νερό.

Πλαστικό μπουκάλι

Πάρε ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό και τοποθέτησέ το στη βάση της λεκάνης, όπως θα έκανες με μια βεντούζα. Στη συνέχεια, πίεσε το μπουκάλι προς τα κάτω με δύναμη, δημιουργώντας έτσι πίεση που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων που φράζουν τη λεκάνη σου.

Βεντούζα

Αρχικά πρέπει να εφαρμόσεις σωστά τη βεντούζα στη λεκάνη σου. Στη συνέχεια πρέπει να κάνεις γρήγορες παλινδρομικές κινήσεις προς τα κάτω. Έτσι θα δημιουργηθεί κενό αέρος ανάμεσα στη  βεντούζα και τη βουλωμένη λεκάνης και θα δεις ότι πολύ γρήγορα θα ξεμπλοκάρει από αντικείμενα ή υπολείμματα που την έχουν φράξει.

Coca Cola και πλαστική μεμβράνη

Ρίξε το περιεχόμενο ενός μπουκαλιού 500 ml στη λεκάνη. Έπειτα κάλυψε τη λεκάνη  με πλαστική μεμβράνη. Άφησέ την coca cola να δράσει για σχεδόν μια ώρα. Μέχρι τότε, η coca-cola θα ασκεί πίεση σε συνδυασμό με την πλαστική μεμβράνη ώστε να ξεμπλοκαριστούν τα αντικείμενα/υπολείμματα που έχουν φράξει τη λεκάνη.


[ad_2]

Source link

Related posts

Πώς θα κάνετε οικονομία στη χρήση του θερμοσίφωνα

Φασκόμηλο: Το «ελληνικό τσάι» με πλούσια οφέλη

Εφιάλτης στο μεγαλείο του – Μητέρα αφήνει το ανήλικο παιδί της σε ψυχιατρική κλινική

Αφήστε ένα σχόλιο