AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ράπερ άφησε πέντε γυναίκες έγκυες την ίδια στιγμή: «Είμαστε μια όμορφη οικογένεια» (vid)

[ad_1]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει, τις τελευταίες ημέρες, η είδηση πως ένας ράπερ από τη Νέα Υόρκη άφησε πέντε γυναίκες έγκυες την ίδια στιγμή.

Σε ένα πρωτοφανές γεγονός, ο 22χρονος μουσικός Zeddy Will από τη Νέα Υόρκη διοργάνωσε ένα κοινό baby shower για πέντε γυναίκες.Η αντισυμβατική αυτή γιορτή τράβηξε την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού μία από τις μέλλουσες μητέρες, η Lizzy Ashleigh, 29 ετών, μοιράστηκε λεπτομέρειες στο TikTok.

Η Ashleigh αποκάλυψε αυτή τη μοναδική στιγμή εμφανίζοντας τις προσκλήσεις για το baby shower, οι οποίες ανέφεραν ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κουίνς στις 14 Ιανουαρίου. Η πρόσκληση περιείχε μια φωτογραφία των μελλοντικών μαμάδων μαζί με τον Will.

Η κοινοποίηση αυτής της πρόσκλησης στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε εκτεταμένες συζητήσεις, με την ανάρτηση της Ashleigh να έχει χιουμοριστική λεζάντα: «Υποθέτω ότι τώρα είμαστε Sister Wives». Το σχόλιο αυτό παραπέμπει στην εκπομπή του TLC «Sister Wives», η οποία εμβαθύνει στη ζωή μιας πολυγαμικής οικογένειας, κάνοντας έναν παραλληλισμό με τη δική τους αντισυμβατική οικογενειακή δομή.

@lizzyashmusic I guess we Sister Wives now #babydaddy #drama #babyshower #babymama ♬ original sound – Lizzy Ashliegh

Περαιτέρω γιορτάζοντας αυτή την περίσταση, η τραγουδίστρια μοιράστηκε χαρούμενες φωτογραφίες της μεγάλης, μη παραδοσιακής οικογένειας που συγκεντρώθηκε έξω από τον χώρο της γιορτής τους. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μια φωτογράφιση με θέμα τη ντίσκο για να αναδειχθούν οι σιλουέτες των γυναικών που είναι έγκυες μαζί με έναν εμφανώς ενθουσιασμένο Will.

Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη είδηση τράβηξε τα βλέμματα των χρηστών του διαδικτύου και έγινε αμέσως viral. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν και οι πέντε γυναίκες γεννήσουν την ίδια μέρα

[ad_2]

Source link

Related posts

Οκκάς: «Παραμένει η υπόσχεσή μας ότι θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα»

NBA: Οι καλύτερες φάσεις του Αντετοκούνμπο και του Γουεμπανιάμα (vids)

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπήκαν οι Σόρια και Τούτου ενόψει Άρη

Αφήστε ένα σχόλιο