AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έταξε στον Μπαπέ το ’10’ του Μόντριτς»

[ad_1]

Σύμφωνα με την «Sport» στη Ρεάλ περιμένουν από τον Κιλιάν Μπαπέ να φορέσει το 10 του Μόντριτς που αποχαιρετά τη Μαδρίτη το καλοκαίρι…

Υπάρχει μια φράση του Χόρχε Βαλντάνο που ορίζει με ακρίβεια τη στρατηγική του Φλορεντίνο Πέρεθ και της Ρεάλ Μαδρίτης στη διαπραγμάτευση που είχαν τους τελευταίους μήνες με το περιβάλλον του Κιλιάν Μπαπέ. Μια πρόταση που αντηχεί στο μυαλό του Γάλλου από τότε που την άκουσε από τον Αργεντινό, σε βίντεο που του έστειλε στο WhatsApp ένας συμπατριώτης του, που παίζει υπό τον Αντσελότι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πληρώνει με χρήματα, πληρώνει με δόξα». Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται δημοσίευμα της «Sport».

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Εντουάρντο Καμαβινγκά, στα 21 του έχει κερδίσει όλους τους πιθανούς τίτλους που μπορεί να κερδίσει ένας ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της καριέρας του με την ομάδα του. Και αυτός, στα 25 του, δεν έχει κερδίσει ούτε μία σε διεθνές επίπεδο εδώ και επτά σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρόλο που περιστοιχιζόταν από αστέρια όπως ο Νεϊμάρ ή ο Μέσι.

Ο Φλορεντίνο ήξερε πώς να παίζει τα χαρτιά του και παρέμεινε σταθερός στη θέση του μετά την αιφνιδιαστική ανανέωση του Μπαπέ την τελευταία στιγμή με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2022. Η έκκληση από τον Πρόεδρο Μακρόν και το «χρυσάφι» που του πρόσφερε ο Νασέρ Αλ Χελαϊφί ( 180 εκατομμύρια μπόνους υπογραφής, 100% των δικαιωμάτων εικόνας του και 72 εκατομμύρια ετήσια αμοιβή), κατέληξαν να τον πείσουν.

Ο Μπαπέ επιβεβαίωσε την απόφασή του στον Πέρεθ, επίσης μέσω WhatsApp: «Σας ενημερώνω ότι αποφάσισα να μείνω στην PSG. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον σύλλογο του οποίου ήμουν οπαδός από μικρός».

Ο Μπαπέ έμεινε στην PSG, όπου έκτοτε έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα γαλλικό Σούπερ Καπ. Στην Ευρώπη όμως δεν τα κατάφερε και ο Γάλλος είδε πως οι συμπατριώτες του Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Μεντί αύξησαν το ρεκόρ τους με Champions League, Super Cup Ευρώπης και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Τώρα είναι καιρός να αποφασίσει ξανά. Αλλά αυτή τη φορά, η φράση του Βαλντάνο αντήχησε στο κεφάλι του Μπαπέ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει με δόξα…». Και αυτή τη φορά φαίνεται πως έχει επιλέξει τη δόξα από το χρήμα.

Φυσικά τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα χρειαστεί να πληρώσει 180 εκατομμύρια για τη μεταγραφή γιατί ο Γάλλος θα είναι free agent. Το σημείο – κλειδί που ήταν τα δικαιώματα εικόνας, φαίνεται πως θα κατανεμηθούν ως εξής: 50% για τη Ρεάλ και το άλλο μισό για τον ποδοσφαιριστή. [Το ίδιο καθεστώς ίσχυσε και στις περιπτώσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέκαμ, Ζιντάν, Ρονάλντο και Μπέλινγκχαμ].

Ο σύλλογος έχει ήδη προειδοποιήσει τη μητέρα και τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή ότι τα δικαιώματα εικόνας θα εκτοξευθούν όταν υπογράψει στη Ρεάλ Και έδωσε το παράδειγμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έφτασε στο Μπερναμπέου κερδίζοντας 20 εκατομμύρια ετησίως, μοιράστηκε αυτά τα δικαιώματα με τον σύλλογο και όταν έφυγε κέρδισε 40 εκατομμύρια, μόνο για το 50% αυτών.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ δεν φοβάται για τα… αποδυτήρια, καθώς δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να τιθασεύσει το εγώ του Γάλλου και μάλιστα φαίνεται να του έχει «τάξει» το νούμερο «10¬ του Λούκα Μόντριτς ο οποίος θα ολοκληρώσει την καριέρα του το καλοκαίρι, με το «9» να προορίζεται για τον Έντρικ.

Θυμίζουμε ότι το 7 που φοράει ο Μπαπέ στην PSG έχει ιδιοκτήτη εδώ και πολλά χρόνια στη Μαδρίτη: τον Βινίσιους.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3: Τα highlights του μεγάλου ντέρμπι (vid)

Χοκς – Μπακς: Αντετοκούνμπο και Μπογκντάνοβιτς αντάλλαξαν φανέλες (vid)

Η περίοδος που αποκάλυψε ότι είναι γκέι, οι κατηγορίες για αιμομιξία και το φετίχ που έχει με τα πόδια

Αφήστε ένα σχόλιο