AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ρεάλ Μαδρίτης: Τρίτωσε το κακό, ρήξη χιαστού και για τον Αλάμπα!


Νέο σοκ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά τους Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο ήρθε η σειρά του Νταβίντ Αλάμπα να υποστεί ρήξη χιαστού και να τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η απίστευτη κακοδαιμονία συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την αρχή της σεζόν οι Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω ρήξης χιαστών και το κακό πλέον τρίτωσε με την περίπτωση του Νταβίντ Αλάμπα.

Ο Αυστριακός αμυντικός τραυματίστηκε σε μια διεκδίκηση στον αγώνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ και από την πρώτη στιγμή η ανησυχία ήταν έντονη στο μαδριλένικο στρατόπεδο. Ανησυχία η οποία λίγες ώρες αργότερα μετατράπηκε σε εφιάλτη, με τις εξετάσεις να επιβεβαιώνουν ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατου του έμπειρου στόπερ.

Δεδομένα ο Αλάμπα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και έχει πλέον έναν μακρύ δρόμο να διανύσει μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, τη στιγμή που η Ρεάλ έχει ξεμείνει στα στόπερ μονάχα με τους Ρούντιγκερ Νάτσο!

Στους δηλώσεις του μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ ο Κάρλο Αντσελότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής κίνησης από πλευράς Μερένγκες μέσα στο χειμερινό παζάρι, αν και προς το παρόν δεν φαίνεται να έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.


Source link

Related posts

Αναγνωστόπουλος: «Είναι τιμητικό να ακούς αυτά τα σχόλια από έναν προπονητή όπως ο Αλμέιδα»

LIVE το NBA στο Gazzetta

Το μήνυμα συμπαράστασης της Ολίβια Μαν στην Κέιτ Μίντλετον μετά την εξομολόγηση για τον καρκίνο

Αφήστε ένα σχόλιο