AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σάκκαρη – Φερνάντες 2-0: Αλύγιστη Μαρία, έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά

[ad_1]

Σε ένα ματς θρίλερ, ειδικά στο πρώτο σετ, η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε τεράστια νίκη με 7-6, 6-3 και έστειλε την Ελλάδα στις «8» του United Cup.

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Λέιλα Φερνάντες έκανε έναν συγκλονιστικό αγώνα και με 2-0 σετ (7-6, 6-3) έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup!

Σε ένα σετ θρίλερ που κράτησε 85 λεπτά, η Σάκκαρη έσωσε 4 set point της Καναδής και πήρε με επιβλητικό τένις στο tie break το σετ, στο οποίο έτρεχε με… μανία κυνηγώντας την κάθε μπαλιά, για να αποδειχθεί… αλύγιστη.

Και στο δεύτερο έβγαλε αντίδραση καθώς βρέθηκε πίσω με 1-3 και προηγήθηκε με 4-3, για να πάρει το σετ με 6-3 και να στείλει την Ελλάδα στους «8».

Εσωσε 4 set point και έκανε το 1-0 η Σάκκαρη μετά από 85 λεπτά!

Με το… καλημέρα η Σάκκαρη έφτασε σε break point, αλλά το φιλέ σταμάτησε την ευκαιρία της και η Φερνάντες με δύο ωραίους πόντους στη συνέχεια, έκανε το 1-0.

Με μεγάλη δόση τύχης η Καναδή έκανε το break αφού στο break point που είχε, το μπαλάκι κύλησε στην ταινία του φιλέ και έσκασε στην πλευρά της Σάκκαρη, όμως η Μαρία πήρε πίσω το break μετά από 4 ευκαιρίες που είχε στο σερβίς της Φερνάντες.

Σε ένα δύσκολο game, η Σάκκαρη κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στο αξιόπιστο σερβίς της, ενώ κλειστό ήταν και το επόμενο game, με την 21χρονο Καναδή να κρατά το προβάδισμα με 3-2.

Η Σάκκαρη στο καλύτερο game της στο σετ, έκανε το 3-3 με love game και έφτασε σε διπλό break point, το οποίο όμως δεν αξιοποίησε και η Φερνάντες εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» αυτό, για να φτάσει στο υπέρ της 4-3.

Η Καναδή έφτασε σε διπλό break point αμέσως μετά, αλλά τα φαρμακερά σερβίς της Σάκκαρη…. επανέφεραν την τάξη και έφεραν το 4-4. Πίεσε την αντίπαλό της, όμως και πάλι άντεξε η Φερνάντες, κρατώντας το σερβίς της για το 5-4.

Η Καναδή έφτασε σε διπλό set point από λάθος της Μαρίας, η οποία ωστόσο τα έσβησε και τα δύο, όπως και άλλα δύο λίγο αργότερα, για να ισοφαρίσει σε 5-5, σε ένα game που κράτησε 13 λεπτά!

Η Καναδή κράτησε εύκολα το σερβίς της κι έστειλε ξανά την Σάκκαρη να σερβίρει για να στείλει το σετ στο tie break, όπως κι έγινε με ένα love game της Μαρίας. Στο tie break η Σάκκαρη με το… καλημέρα έκανε μίνι break και προηγήθηκε με 3-0. Πήγε στο change over με προβάδισμα 5-1 και έκλεισε το tie break στο 7-2.

Με ανατροπή από το 1-3 η Σάκκαρη έστειλε την Ελλάδα στους «8»

Με love game άρχισε η Σάκκαρη το δεύτερο σετ, με την Φερνάντες να ισοφαρίζει, αλλά να χάνει αμέσως μετά άλλες δύο ευκαιρίες για break, με την Ελληνίδα τενίστρια να της δίνει και τρίτη ευκαιρία, την οποία η Καναδή εκμεταλλεύτηκε.

Σέρβιρε με το 2-1 υπέρ της η Φερνάντες, με την Μαρία να φτάνει σε break point, το οποίο όμως δεν αξιοποίησε. Στη συνέχεια η Σάκκαρη μείωσε σε 3-2 με μία απίθανη λόμπα στο φινάλε του game και βρέθηκε με δύο break point αμέσως μετά στο σερβίς της Καναδής, για να πάρει πίσω το break τελικά με ένα βολέ, μέσα σε αποθέωση από τους Ελληνες στην κερκίδα.

Η Φερνάντες δεν πτοήθηκε και έφτασε αμέσως μετά σε δύο break point, αλλά η Σάκκαρη έβγαλε άσους και winners και για άλλη μία φορά αντέδρασε σωστά, για να πάρει προβάδισμα από 1-3 σε 4-3.

Με την ψυχολογία στα ύψη η Σάκκαρη έκανε νέο break και με το υπέρ της 5-3, πήγε να σερβίρει για το ματς και την πρόκριση στα προημιτελικά, όπως και κατάφερε, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.


[ad_2]

Source link

Related posts

Άρσεναλ: Ζιντσένκο και Γουάιτ διαπληκτίστηκαν στο φινάλε του ματς με τη Νότιγχαμ (vid)

ΟΦΗ: Επέστρεψαν και προπονήθηκαν Καρώ και Τοράρινσον, ατομικό ο Μπάκιτς

F1 – Η «έξυπνη» εμπρός αεροτομή της Mercedes W15 κρίθηκε νόμιμη

Αφήστε ένα σχόλιο