AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Σάλος με Γουίλ Σμιθ: Τον έπιασαν στο κρεβάτι με συμπρωταγωνιστή του – Η αντίδραση του ηθοποιού

[ad_1]

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ και το δημοσίευμα που υποστηρίζεται ότι πρώην βοηθός του τον έπιασε σε ερωτική συνεύρεση με άλλον άνδρα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην φίλος και βοηθός του Γουίλ Σμιθ, Brother Bilaal σε συνέντευξή του ισχυρίζεται ότι έπιασε τον σταρ να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά “Ο πρόγκιπας του Μπελ Αιρ”, Ντουέιν Μάρτιν.

«Άνοιξα την πόρτα στο καμαρίνι του Ντουέιν και τότε είδα τον Ντουέιν να κάνει πρ..κό σεξ με τον Γουίλ. Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος πάνω στον καναπέ και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε. Ήταν φόνος εκεί μέσα», ισχυρίζεται ο Bilaal.

Ποιος είναι ο Ντουέιν Μάρτιν

Ο 58χρονος σήμερα, ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Τίσα Κάμοελ, από το 1996 ως το 2020. Ο ηθοποιός, με καταγωγή από το Μπρούκλιν, είναι γνωστός από τις συμμετοχές του στη σειρά «L.A.’s Finest» και στη σειρά «All of Us».

Είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γουίλ Σμιθ σε μια σειρά πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένων δύο επεισοδίων του The Fresh Prince of Bel-Air το 1993 και το 1995 και σε τρία επεισόδια του rebbot του Bel-Air το 2022.

Η οργισμένη αντίδραση του Γουίλ Σμιθ

Σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των παραπάνω, εκπρόσωπος του Σμιθ αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, λέγοντας στο TMZ: «Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι κατηγορηματικά ψευδής». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν αποκλείεται ο ηθοποιός να κινηθεί νομικά.

Το δημοσίευμα έρχεται λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, ότι έχει χωρίσει από τον ηθοποιό εδώ και 7 χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Δήμητρα Ματσούκα: Παντρεύεται με τον Πέτρο Κόκκαλη μετά από πολλά χρόνια σχέσης

Σασμός: Η Μαρίνα συγκρούεται με τον Αντώνη!

The Secret Song: Ποια διάσημα πρόσωπα θα μας κάνουν να κλάψουμε (ξανά) στο νέο επεισόδιο του μουσικού show


[ad_2]

Source link

Related posts

“Μου έχει τύχει να με αντιμετωπίσουν υποτιμητικά επειδή είμαι γυναίκα”

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εκτάκτως πασίγνωστος τραγουδιστής

Πώς να μην ζαλιστεί ο κάμεραμαν με αυτό που είδε;;;

Αφήστε ένα σχόλιο