AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Σάλος με τον κοριό στη ΔΕΥΑ Αγρινίου/Τι είπε ο Γιάννης Φαρμάκης-αίσθηση η αναφορά στον Αντιπρόεδρο!!

[ad_1]

 Η συσκευή καταγραφής εικόνας και ήχου που ήταν  τοποθετημένη σε πρίζα ακριβώς απέναντι από το γραφείο του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αγρινίου, Γιάννη Φαρμάκη, και βρέθηκε τυχαία από τον ίδιο, όπως ήταν φυσικό απασχόλησε και την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα υπήρξαν και πολλές αποκαλύψεις που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

Θυμίζουμε ότι η  συσκευή που εντοπίστηκε από τν κ. Φαρμάκη δεν ήταν εύκολα ορατή και έμοιαζε με μετασχηματιστή ή φορτιστή ενώ η  κάρτα μνήμης που υπήρχε εντός του μηχανισμού έχει αποθηκεύσει οπτικοακουστικό υλικό από το γραφείο. Η κάρτα ελεγχεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που συμμετέχει στην έρευνα, αλλά αναμένεται να διερευνηθεί και από τη δικαιοσύνη.

Η περίπτωση θεωρείται πολύ σοβαρή και σχετίζεται με παρακολούθηση σε δημόσια υπηρεσία, αλλά και παραβίαση προσωπικών δεδομένων και τα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αν μην τι άλλο γεννούν πολλά ερωτηματικά.

Σύσσωμη η  αντιπολίτευση του Δήμου Αγρινίου ζήτησε ενημέρωση για την υπόθεση του κοριού στη ΔΕΥΑ Αγρινίου. Ο  πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, Γιάννης Φαρμάκης αναφέρθηκε στο πως εντοπίστηκε η συσκευή και πως άμεσα ενημέρωσε το δήμαρχο αλλά και την Αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι ο χώρος δεν είχε παραβιαστεί. Έκπληξη προκάλεσε η αναφορά του σε συνομιλία  που  είχε με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ, παρουσία μάλιστα και  του αντιδημάρχου Χρήστου Ζαρκαβέλη και να αναφέρει  ότι ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ του απάντησε πως είχε φορτίσει το κινητό του τηλέφωνο από τη συσκευή αυτή. Αυτός ήταν ο λόγος που  ο Γιάννης Φαρμάκης εκτίμησε ότι θα πρέπει να στραφεί κατά του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ, ώστε ως χρήστης της συσκευής η έρευνα να συγκεντρωθεί σε αυτό το πρόσωπο .

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ΠαναγιώτηςΚαψάλης χαρακτήρισε ανήθικη την τοποθέτηση κοριού που πλήττει το κύρος της ΔΕΥΑ και πως η σιωπή αυτή δεν είναι σωστή και δεν γίνεται να επικρατεί σκοτάδι σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των κκ. Καραμητσόπουλου και Παπανικολάου , οπου ο τελυταίος έκανε λόγο για πλήγμα στη Δημοκρατία και τον Γ. Καραμητσόπουλο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΤΟ 156′

[ad_2]

Related posts

Το Δη.Πε.Θε.Αγρινίου ανοίγει την αυλαία της Πειραματικής του Σκηνής με το διήγημα «ΛΥΚΟΧΑΒΙΑ»

aitoloakarnanianews

Στο ΣτΕ θα συζητηθεί η αίτηση Ανδρουλάκη κατά ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις

aitoloakarnanianews

Αναδιανομή τροφίμων σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια και την Μητρόπολη στο Μεσολόγγι

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο