AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Σάρωσε ο Παπαναστασίου στις εκλογές στην ΚΕΔΕ

[ad_1]

Η Αυτοδιοικητική Παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» , με επικεφαλής τον Λάζαρο Κυρίζογλου, ήταν ο νικητής των εκλογών στην ΚΕΔΕ ενώ μεγάλη επιτυχία σημείωσε και ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος σάρωσε, αφού σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα και πληροφορίες του agriniosite.gr βγήκε 3ος με 178 ψήφους, ενώ τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Στο ψηφοδέλτιο «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου που στηρίζεται από την Ν.Δ., συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Λευκάδος, Βεργίνης ΞενοφώνΚαστρινός Αλέξιος (Πηνειού) και Παπαναστασίου Γεώργιος (Αγρινίου) καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, Σβόλης Κωνσταντίνος.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου σάρωσε στην κυριολεξία και καθόλου απίθανο να καταλάβει μια από τις θέσεις των αντιπροέδρων της ΚΕΔΕ. Και βεβαίως αυτή η επικράτηση δεν είναι τυχαία, αφού ο δήμαρχος Αγρινίου όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε πολλές προεκλογικές περιοδείες ενόψει των εκλογών στην Κεντρική Ένωση των δήμων Ελλάδος ενώ δεν πρέπει παραβλέπουμε και το γεγονός ότι είχε μια επιτυχημένη θητεία ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ, αναδεικνύοντας μια σειρά σημαντικών θεμάτων.

Σύγκληση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή του προέδρου, των δύο αντιπροέδρων, του γενικού γραμματέα καθώς και για τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα γίνει τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΚΕΔΕ

Related posts

Η παρέμβαση Κουτσουπιά στο 9o Οικονομικό Φόρουμ Δελφών

aitoloakarnanianews

Ημερίδα στο Αγρίνιο με θέμα « Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές του Υγροβιότοπου της Λίμνης Τριχωνίδας»

aitoloakarnanianews

Νέα διακοπή ρεύματος στο ΤΟΕΒ Παραβόλας οδηγεί σε καταστροφή παραγωγούς κηπευτικών και άλλων προϊόντων

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο