AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Πολιτικα

Σακελλαροπούλου: Δάκρυσε στην παρασημοφόρηση των δύο αδελφών που σκοτώθηκαν στη Λιβύη

[ad_1]

Εμφανώς συγκινημένη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε σήμερα το παράσημο στον πατέρα τους Κανάκη Μανδαλιό και στην αδελφή τους Λίλιαν Μανδαλιού, παρουσία της μητέρας τους, συγγενών και φίλων

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο απένειμε σήμερα το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Φοίνικος στα αδέλφια Άντζελα Μόιρα και Φίλιππ Αντώνη Μανδαλιό, εθελοντές διερμηνείς που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη.

Τα παράσημα δόθηκαν στον πατέρα τους Κανάκη Μανδαλιό και στην αδελφή τους Λίλιαν Μανδαλιού, παρουσία της μητέρας τους, συγγενών και φίλων. Στην τελετή παρέστη ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Η Προέδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: «Με μεγάλη συγκίνηση απονέμω σήμερα τον Μεγαλόσταυρο του Φοίνικος, την υπέρτατη τιμή που μπορεί να απονείμει η πολιτεία στα δύο ηρωικά αδέλφια, την Άντζελα Μόιρα και τον Φίλιππ Αντώνη Μανδαλιό.

πτδ

πτδ

Πηγή: skai.gr

[ad_2]

Source link

Related posts

Νίκος Ανδρουλάκης: «Στις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ θα αναδειχθεί αξιωματική αντιπολίτευση και στις εθνικές εκλογές θα κοιτάξει στα μάτια την Ν.Δ»

Αυγενάκης: Δηλώσεις μετά το συμβούλιο των υπουργών Γεωργίας

ΣΥΡΙΖΑ: «Βαρύτατα πολιτικά εκτεθειμένη η κυβέρνηση από το σκάνδαλο της διοχέτευσης στοιχείων Ελλήνων του εξωτερικού»

Αφήστε ένα σχόλιο