AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σαποβάλοφ – Τσιτσιπάς: Οριστική διακοπή λόγω βροχής μετά από τρία games

[ad_1]

Η βροχή έκανε και πάλι την εμφάνισή της στη Φλόριντα, διακόπτοντας το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντένις Σαποβάλοφ, αναγκάζοντας στη συνέχεια τους διοργανωτές του Miami Open ν’ αναβάλλουν το ματς.

Τσιτσιπάς και Σαποβάλοφ πρόλαβαν να παίξουν τρία games στο μεταξύ τους ματς, μέχρι η βροχή να διακόψει το ματς. Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί το ματς και οι δύο παίκτες μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής θα συνεχίσουν το Σάββατο (23/3) την αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, το σετ δεν ξεκίνησε καλά για τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος με το… καλημέρα δέχθηκε break από τον Σαποβάλοφ. Ο Καναδός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το break του, διπλασιάζοντας άνετα τα games του. Ο Έλληνας στο τρίτο game ανέβασε ρυθμό και με καλύτερο πρώτο σερβίς, απ’ ότι στο εναρκτήριο game, μείωσε το σκορ.

Κατά τη διάρκεια της μικρή διακοπής ανάμεσα στα games, οι πρώτες ψιχάλες έκαναν την εμφάνισή τους κάνοντας επικίνδυνο το court για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Το ματς διεκόπη προσωρινά και στη συνέχεια αναβλήθηκε οριστικά.

[ad_2]

Source link

Related posts

Το μήνυμα συμπαράστασης της Ολίβια Μαν στην Κέιτ Μίντλετον μετά την εξομολόγηση για τον καρκίνο

Εθνική Ελλάδας: Η συνέντευξη Τύπου του Πογέτ διεκόπη διότι χτύπησε κατά λάθος συναγερμός

ΠΑΟΚ – Άρης: Το απίθανο κάρφωμα του Σχίζα (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο