AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Σε αναβαθμισμένη θέση(καθόλου τυχαίο!) ο Θανάσης Μαυρομμάτης

[ad_1]

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ο Θανάσης Μαυρομμάτης παραμένει αντιπεριφερειάρχης με νέα όμως και αναβαθμισμένα καθήκοντα αφού πλέον αναλαμβάνει τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, θέση που κατείχε η Μαρία Σαλμά

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, για μία ακόμα φορά, αναθέτοντάς μου αυτή τη φορά τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Στάθηκα πάντα δίπλα του στις δύσκολες και στις καλές στιγμές και θα συνεχίσω να το κάνω. Στα νέα μου καθήκοντα θα σας δώσω και πάλι μια και μοναδική υπόσχεση: Σκληρή δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς” αναφέρει στους διαδικτυακούς του φίλους ο Θανάσης Μαυρομάτης..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Θανάσης Μαυρομμάτης πήγαινε για πρωτιά και όχι μόνο την πέτυχε αλλά πήρε 26686 σταυρούς!

Έτσι μετά από μια επιτυχημένη τετραετία να τον ακολουθεί στην αντιπεριφέρεια Υποδομών και Έργων Δ. Ελλάδος και αφού έχει προσθέσει αυτοδιοικητική εμπειρία και έσπασε και τα εκλογικά «κοντέρ» τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι άξιζε όχι μόνο της εμπιστοσύνης του Περιφεειάρχη αλλά και της νέας θέσης. Ο Θανάσης Μαυρομάτης εξάλλου έχει ανοιχτές πόρτες για όλους κάτι που τον καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή ενώ με τον τρόπο του προσθέτει πόντους στην παράταξή του!

O Θανάσης Μαυρομμάτης
Γεννήθηκε το 1982 στη Σταμνά Μεσολογγίου και κατοικεί μόνιμα στο Χρυσοβέργι. Είναι πτυχιούχος «Τεχνολόγος – Γεωπόνος» με Μεταπτυχιακό από το τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει σύμβουλος του διοικητή του ΟΓΑ καθηγητού, Ξενοφώντα Βεργίνη, ενώ έχω εργαστεί κατά περιόδους στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και στο Ευρωκοινοβούλιο. Εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος το 2019 και ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων θέση που διατήρησε σε όλη τη θητεία.

[ad_2]

Related posts

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Κάλεσμα για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

aitoloakarnanianews

Αναβίωσε το έθιμο της Μπούλας από τη Νεολαία του Άνω Κερασόβου

aitoloakarnanianews

Ο Αιτωλοακαρνανάνας Παυσανίας Παπαγεωργίου αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο