AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Σε προσαγωγές ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» [vid] | Ειδησεις

[ad_1]

Σε προσαγωγές ατόμων που βρέθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» προχώρησε η Αστυνομία

Σε προσαγωγές ατόμων που βρέθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» προχώρησε η Αστυνομία, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του άνδρα των ΜΑΤ από ναυτική φωτοβολίδα μετά από επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός..

Εξαιτίας των επεισοδίων που έγιναν στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», με αποτέλεσμα και τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, οι δυνάμεις της αστυνομίας αυξήθηκαν στην περιοχή.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Παρουσία εισαγγελέα, η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη που πέταξε την φωτοβολίδα και έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Από το γήπεδο έχουν αποχωρήσει όσες γυναίκες και παιδιά βρίσκονταν εκεί, καθώς και οι ομάδες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που αγωνίζονταν την ώρα του επεισοδίου για την προημιτελική φάση του βόλεϊ Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Οι Αρχές προχώρησαν σε μία μεγάλη επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και προχώρησε σε εκατοντάδες προσαγωγές, προσπαθώντας να βρει τον άνθρωπο που έριξε τη φωτοβολίδα ευθείας βολής στον συνάδελφό τους.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ορχομενός: Χτύπησαν ιδιοκτήτη σπιτιού με φτυάρι για να του κλέψουν την τηλεόραση | Ειδησεις

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ έστησε παράνομο εργαστήριο μαϊμού απορρυπαντικών | Ειδησεις

Καθαρά Δευτέρα 2024: Ποια μαγαζιά θα λειτουργήσουν | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο