AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Σε 5 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

[ad_1]

Για κακούργημα κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και του επιβλήθηκε πενταετής κάθειρξη με αναστολή, καθώς η έφεση που ο ίδιος άσκησε έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε πως παρουσιαστής οδηγήθηκε στο δικαστήριο μετά την καταγγελία πρώην συντρόφου του, μιας και ανέβασε βίντεο με προσωπικές στιγμές της στο Ίντερνετ, κατ’ εξακολούθηση.

Το αίτημα να γίνει το δικαστήριο κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κάθειρξη πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Όμως, κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον Εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο, για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Τα λάθη που δεν πρέπει να γίνονται στο μπάρμπεκιου

Τα δωρεάν του Ιανουαρίου στην Αθήνα

Θα πιάσουμε κοριούς; Τρόποι να απαλλαγείς από τα ενοχλητικά έντομα

Αφήστε ένα σχόλιο