AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Σηκώθηκε και είναι έτοιμος: Οι Ρώσοι φόρτωσαν το «Avangard» και ορίζουν το παιχνίδι (video)


Με αυτό να κρέμεται από πάνω από τα κεφάλι των Αμερικανών, οι Ρώσοι θα διαπραγματευτούν την πορεία της παγκόσμιας ειρήνης μέσω της τεχνητής νοημοσύνης!!!

Avangard: Ρωσικό ICBM με υπερηχητικό όχημα ολίσθησης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ρωσικός στρατός παρουσίασε το περίφημο στρατηγικό διηπειρωτικό σύστημα βαλλιστικών πυραύλων εξοπλισμένο με υπερηχητικό όχημα ολίσθησης τύπου Avangard, προκαλώντας κύματα ανησυχίας ή και τρόμου στην Δύση!

Η Ρωσία, ενώ προωθεί την παγκόσμια ειρήνη μέσω της τεχνητής νοημοσύνης (ΕΔΩ), θέλει με τα όπλα της να δείξει στην Δύση πως εκείνη έχει το πάνω χέρι!!!

Ως εκ τούτου, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας της χώρας να δημοσιεύει πλάνα από την έναρξη της λειτουργείας του ρωσικού όπλου!

Το όχημα ολίσθησης τύπου Avangard, ενώ πλησιάζει το στόχο του, αποσπάται από τον πύραυλο και μπορεί να κάνει απότομους ελιγμούς εκτός της πορείας του πυραύλου!

Οι ταχύτητές του είναι υπερηχητικές και μπορούν να φτάσουν μέχρι και 27 φορές την ταχύτητα του ήχου (γύρω στα 34.000 χλμ/ώρα)!!!

Το εν λόγω σύστημα συνιστά μέρος μιας νέας γενιάς πυραύλων ικανών, ισχυρίζεται η Μόσχα, να πλήξουν έναν στόχο σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη!!!!!

Σημειώνεται πως ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε την δημιουργία του υπερηχητικού οχήματος ολίσθησης τύπου Avangard το 2018, ως απάντηση στην ανάπτυξη από την πλευρά της Αμερικής μιας νέας γενιάς όπλων και ενός αμερικανικού συστήματος πυραυλικής άμυνας, το οποίο το Avangard είναι σε θέση να διαπεράσει.

«Είναι το απόλυτο διηπειρωτικό όπλο», είχε πει!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο εικόνες από το όπλο στην περιφέρεια Όρενμπουργκ, κοντά στο Καζακστάν:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY


Source link

Related posts

Έτσι μεταφέρουν άρον άρον τα νατοϊκά όπλα στην Ουκρανία για να μην τους προλάβουν τα ρωσικά UAV, vid

Ξαφνική σοβαρή βλάβη στην ΤΠΚ Λάσκος – Άμεση επιστροφή στο Ναύσταθμο

aitoloakarnanianews

Κάτω τα χέρια από το ΝΝΑ και στρατιωτικά νοσοκομεία

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο