AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

«Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν φτάνουν να πάρω ούτε καφέ»

[ad_1]

Αν και το σπίτι της σώθηκε από τον πλειστηριασμό χάρη στη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών, η Νόρα Βαλσάμη, τόνισε στην εκπομπή «Πρωινό» τα βγάζει δύσκολα πέρα, με το μηνιαίο εισόδημά της να ανέρχεται στα 500 ευρώ.

Η ηθοποιός αποκάλυψε με ένταση τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι η σύνταξη που παίρνει, δεν φτάνει ούτε για να αγοράσει νερό.

«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους. Είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», σημείωσε η ηθοποιός.

Όσο για την οικονομική της κατάσταση, η ηθοποιός είπε φορτισμένη: «Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή».

Διαβάστε επίσης:

Οι ταινίες της εβδομάδας: Η επιστροφή του Βιμ Βέντερς κι ένα ελληνικό ντοκιμαντέρ που συγκινεί

Μεγάλη Βρεταννία: «Ένα Ταξίδι στον Χρόνο»


[ad_2]

Source link

Related posts

Απηύδησε η Μιμή Ντενίση με τον Γιώργο Λιάγκα και πετάχτηκε από τη θέση της – “Όχι, συνέχισε εσύ, πες εσύ”

Βίντεο ΣΟΚ: Μαύρη αρκούδα καταδιώκει ένα παιδί

Θανάσης Ευθυμιάδης: “Μου έκαναν παράπονα συγγενείς μου

Αφήστε ένα σχόλιο