AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Σοκ με 42χρονο στο Κερατσίνι που κακοποιούσε ΑμεΑ σε λάιβ μετάδοση

[ad_1]

Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη πως 42χρονος μετέδιδε ζωντανά από το κανάλι του στο Youtube σε χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη, βασανισμούς και ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ατόμων με νοητική στέρηση.

Όλη αυτή η φρίκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ήταν και κατά παραγγελία, καθώς οι θεατές προσέφεραν χρηματικά ποσά, ζητώντας από τον 42χρονο να κακοποιήσει με συγκεκριμένο τρόπο, τα νεαρά άτομα.

Ο δράστης έχει συλληφθεί ενώ τα θύματα θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Στο βίντεο φαίνεται ένας φίλος του 42χρονου κατηγορούμενου να αγκαλιάζει μια 21χρονη γυναίκα με νοητική υστέρηση. Τη θωπεύει, σε ζωντανή μετάδοση με χιλιάδες χρήστες να παρακολουθούν.

Σε αυτά τα στιγμιότυπα, ένας από τους θεατές, ζητά να χτυπηθεί ο δεύτερος ΑμεΑ με taser.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας συνέλαβαν τον 42χρονο επ` αυτοφόρω την ώρα που μετέδιδε ζωντανά μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο Υoutube.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022. Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του.

 


[ad_2]

Source link

Related posts

Πώς να τις καταπολεμήσετε χωρίς φάρμακα;

Σου δίνουμε την ευρωπαϊκή πόλη, βρίσκεις σε ποια χώρα βρίσκεται;

Πόνος: Άνδρες και γυναίκες τον βιώνουν διαφορετικά

Αφήστε ένα σχόλιο