AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Σοκ στο Ρέθυμνο: Βιασμός ανήλικης από 12 άνδρες – Κακοποιούνταν από 12 ετών

[ad_1]

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί μία υπόθεση που χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, που αφορά σε ανήλικη, η οποία διαμένει σε περιοχή του Μυλοποτάμου και φέρεται, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, να έχει πέσει θύμα βιασμού από πολλούς άνδρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 κατηγορούμενους, είτε για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της 15χρονης, είτε των ασελγών πράξεων με θύμα την ανήλικη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αρχική πληροφορία για την υπόθεση ήταν πριν από περίπου έξι μήνες. Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, είχε συλληφθεί ένας αλλοδαπός, για άλλο όμως αδίκημα, ο οποίος και προφυλακίστηκε.

Το διάστημα που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και για την υπόθεση με την ανήλικη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν, δηλαδή, 12 ετών.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια.

[ad_2]

Related posts

Νέα τραγωδία : Μητέρα άνοιξε την πόρτα και «πάγωσε» όταν είδε νεκρό τον 27χρονο γιο της στα Γρεβενά

aitoloakarnanianews

 Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την Καθαρά Δευτέρα

aitoloakarnanianews

Απέσπασαν 12.000 ευρώ από 68χρονη «παρέχοντας» βοήθεια για το Market Pass

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο