AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Σπάνιο ντοκουμέντο από τη μεταγλώττιση της Κάντυ Κάντυ στην ΕΡΤ

[ad_1]

Θυμάσαι εκείνη την κάπως πιο αθώα εποχή των 80s όταν τσακωνόμασταν για το τηλεκοντρόλ προκειμένου να δούμε το αγαπημένο παιδικό στην τηλεόραση; Τότε που το Netflix και το ίντερνετ έμοιαζαν με αποκυήματα της επιστημονικής φαντασίας. Αν δεν θυμάσαι, καθόλου δεν πειράζει αφού το YouTube είναι εδώ για σένα, για να σε πάει στα παρασκήνια της αγαπημένης Κάντυ, Κάντυ που έκανε μεγάλο χαμό στην τιμημένη δεκαετία του 1980.

Εκεί θα βρούμε ένα επεισόδιο της εκπομπής “Πέστο και θα γίνει” που αποτέλεσε τη δημοφιλέστερη παραγωγή εκπλήρωσης επιθυμιών εκείνη την εποχή με την Τζοβάνα Φραγκούλη πρωταγωνίστρια και «φύλακα άγγελο» των παιδικών ονείρων.

Η Τζοβάνα με ένα μικρό φίλο της εκπομπής παρακολουθούν την μεταγλώττιση της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων “Κάντυ Κάντυ” για λογαριασμό της ΕΡΤ . Τους υποδέχεται ο σκηνοθέτης Μιχάλης Μπαλής, ενώ στο βίντεο διακρίνονται, σε ώρα δοκιμών αρχικά και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του 105ου επεισοδίου της σειράς, οι ηθοποιοί: Ματίνα Καρρά (στον ομώνυμο ρόλο), Δήμητρα Δημητριάδου, Τάσος Κωστής, Γιώργος Βασιλείου, Γιώργος Μάζης, Μάνος Βενιέρης, Ηλίας Πλακίδης και Κίμων Αποστολόπουλος.


[ad_2]

Source link

Related posts

Όταν κάποιος θέλει να είναι μαζί σου, θα είναι μαζί σου χωρίς δικαιολογίες

Αλυσίδα παρενεργειών στο σώμα από ένα αναψυκτικό

Πέντε λόγοι που δεν πρέπει να πετάς τη φλούδα της μπανάνας

Αφήστε ένα σχόλιο