AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σπανούλης: «Καταρρεύσαμε κυρίως στην άμυνα χωρίς λόγο, αδύνατο να νικήσεις εκτός έδρας έτσι»

[ad_1]

Όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Περιστερίου από την Καρσίγιακα.

Το Περιστέρι Bwin τα έβαλε κόντρα στην Καρσίγιακα στην Τουρκία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των 16 στο BCL, όπου και ηττήθηκε με 93-88 και η πρόκριση πλέον μοιάζει όλο και πιο δύσκολη.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας από τα δυτικά προάστια, ο Βασίλης Σπανούλης, στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αναφέροντας ότι παρά την καλή επίθεση, στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν τα πήγε καλά η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης

«Συγχαρητήρια στην Καρσίγιακα, στα πιο κρίσιμα λεπτά του αγώνα κι ενώ ήμασταν 7 πόντους μπροστά στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου, καταρρεύσαμε κυρίως στην άμυνα και χωρίς λόγο. Και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με την Τενερίφη και τη Χάποελ ενώ παίζαμε καλά ξαφνικά σταματήσαμε. Δεν μπορείς να κερδίσεις τέτοια ματς αν δεν παίζεις καλά και στα 40 λεπτά.

Δεν μπορώ να παραπονεθώ για την προσπάθεια των παικτών μου, όμως με τέτοιου είδους άμυνα είναι σχεδόν αδύνατο να νικήσεις εκτός έδρας αγώνα. Δώσαμε πολλά τρίποντα στην Καρσίγιακα ενώ είχαμε πει πως δεν θέλουμε να τους τα δώσουμε στην έδρα τους και σε πολλές καταστάσεις δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Επιθετικά σκοράραμε 88 πόντους, είναι καλή συγκομιδή. Το πρόβλημα ήταν η άμυνα, δεν παίξαμε καλά στην άμυνα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Euroleague: Η βαθμολογία μετά και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα: Η νικητήρια καλαθάρα του Μπελ-Χέινς που… ζάλισε τον Κάλινιτς (vid)

«Πικρά» και τα πορτοκάλια: Κερδοσκόποι, κλιματική αλλαγή και ασθένειες εκτοξεύουν τις τιμές – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο