AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Σπυράκια στην πλάτη: Έτσι θα απαλλαγείς για πάντα!

[ad_1]

Σπυράκια στην πλάτη: Θέλετε να φορέσετε το αγαπημένο σας εξώπλατο φόρεμα ή μπλουζάκι αλλά τα σπυράκια στην πλάτη δεν λένε να φύγουν;


Υπάρχει λύση! Δείτε τρία απλά και εύκολα βήματα, και σας υποσχόμαστε ότι τα σπυράκια στην πλάτη σύντομα θα γίνουν παρελθόν.

-Πλύντε καλά την πλάτη σας με ένα αντιβακτηριδιακό σαπούνι, ακόμη και αυτό που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο. Kαλό θα ήταν να αποφύγετε το κλασικό σαπούνι και φυσικά να αφήσετε το δέρμα σας υγρό.

-Θα πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε ένα τζελ ή κρέμα, που να περιέχει ένα 10% υπεροξείδιο του βενζολίου, το οποίο οι δερματολόγοι δε συνιστούν για το πρόσωπο, αλλά κάνει θαύματα στο σώμα! Αφήστε το τζελ για κάποια λεπτά πάνω στο δέρμα.

-Σε περίπτωση που θέλετε να φορέσετε ένα πιο ανοιχτό μπλουζάκι, και η θεραπεία σας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καλό θα ήταν να εφαρμόζετε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας στα προβληματικά σημεία. Αποδεδειγμένα ο ήλιος κάνει διχρωμίες με αποτέλεσμα το πρόβλημα να φαίνεται ακόμη περισσότερο.

Σπυράκια στην πλάτη – Tip: Το νερό της θάλασσας! Υποθέτουμε γνωρίζετε έστω και κάποια από τα αμέτρητα οφέλη του, και μέσα σε αυτά, είναι φυσικά και το πόσο βοηθά να θεραπευτούν, δερματικές αμυχές και φυσικά σπυράκια.

Γιατί εμφανίζονται σπυράκια στην πλάτη μου το καλοκαίρι;

Η περιοχή της πλάτης έχει περισσότερους σμηγματογόνους αδένες. Έτσι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το σώμα σας παράγει περισσότερο σμήγμα ενώ ιδρώνετε περισσότερο.

Ο συνδυασμός αυτός μαζί με την εφαρμογή του αντηλιακού οδηγεί σε ακμή στην πλάτη. Επίσης, η υπερβολική εφίδρωση, η ποιότητα των υφασμάτων και τα υπερβολικά στενά ρούχα, η συστηματική χρήση σακιδίων πλάτης και η μη σωστή φροντίδα του δέρματος συμβάλλουν στην εμφάνιση της ακμής στην πλάτη το καλοκαίρι.

Τέλος, η κακή διατροφή, ορμονικά προβλήματα και η λιπαρή επιδερμίδα ευθύνονται για την ακμή.

Τα σπυράκια στην πλάτη ή στο στήθος τείνουν να είναι λίγο διαφορετικά από την ακμή στο πρόσωπό σας. Μπορεί να πρόκειται για θυλακίτιδα, κάτι που συμβαίνει όταν το θυλάκιο των τριχών μολυνθεί, ωστόσο, μοιάζει με την ακμή του προσώπου και μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα ίδια προϊόντα και συστατικά.

ΠΗΓΗ

[ad_2]

Source link

Related posts

Πώς να απλώνεις σωστά τα ρούχα σου

«Το “κοπέλα του Βεζένκοφ” δεν με τιμά, με μειώνει»

Τα tips του γιορτινού τραπεζιού

Αφήστε ένα σχόλιο